Szemöldök festéssel kapcsolatba lenne pár kérdésem pls?
Szóval eddig még nem festettem és ugy gondoltam hogy a téli szünet elején elmegyek ha esetleg szar lenne akk a végére ugyis kikopik.
és akkor kozmetikussal csiunáltassam gondolom és akk be kelle jelentkezni vagy ez hamar meg van? és kb mennyibe kerül? és vigyek festéket vagy ad olyat mint a hajam?
A kozmetikushoz általában be kell jelentkezni. Kb egy negyed órás munka egyébként, elég hamar megvan. Az én kozmetikusom olyan 1500 Ft körül csinálja.
Ha nincs vmi extra színű hajad, akkor nem kell festéket vinni, sötétbarna, világosbarna, grafitszürke, fekete, ezekre szokták festeni. Mondjuk szerintem a hajfesték és a szemöldökfesték összetétele nem ugyanaz, bár nem értek hozzá.
Ha mindenképpen olyan színűre akarod, mint a hajad, én megkérdezném előtte a kozmetikust, h lehet -e ilyet egyáltalán.
hát ilyen seszinü hajam van.. olyan se szőke se barna
ahhoz milyen szinü kell?
A kozmetikus tudni fogja, h milyen színű állna neked a legjobban. Nekem világosbarna, néhol szőkés a hajam, én sötétbarnára szoktam festetni, de a világosbarna is ugyanolyan jó lenne a hajamhoz.
Olyan 3-4 hétig marad meg a színe, és nem lenő, hanem fokozatosan kopik.
Előtte- utána képem nincs, de rajtam elég sokat dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!