Milyen alapozót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A bőröm vegyes típusú, a T-zónában zsíros, az arcom többi része normál. Eddig 3 fajta alapozót használtam, valamilyen Avonosat, a Manhattan Powder Matt Make Up-ját, és az Essence Soft Touch habállagúját, egyik sem vált be túlzottan.
Maximum 3000 Ft-ot adnék ki érte.
2011. nov. 28. 17:28
1/6 anonim válasza:
Fura, hogy nem vált be a habállagú, pedig azt leginkább zsíros bőrre ajánlják. Esetleg maybelline affinitone? Astor mattitude?
2/6 A kérdező kommentje:
Mattított, de a matt hatás kb. 1-2 órán át tartott, utána egyszerűen eltűnt az arcomról. Amúgy köszi a választ, lehet a Maybelline habállagúja jobb lesz, vagy megnézem az Astort.
2011. nov. 28. 18:30
3/6 A kérdező kommentje:
Az Essence-szel ráadásul még az is a gondom, hogy sokkal több pattanásom lett a használata után. Ezt a másik 2 alapozónál egyáltalán nem tapasztaltam és nem is hiszem, hogy az én hibám, mert mindennap lemosom a sminket, és naponta 2x tisztítom a bőrömet.
2011. nov. 28. 18:35
4/6 anonim válasza:
Maybelline Dream Matte. Nekem egész nap kitart :)
5/6 anonim válasza:
Rimmel Stay Matt, szerintem nagyon jó, és annyira nem is drága. azt hiszem múltkor 1800 Ft-ért vettem
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. nov. 30. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!