Jók a Lora termékek?
Púder
Korrektor
Pirosító
Szájfény
?
Pontosan! Nekem múltkor kellett a sminkcuccokról kutatnom, hát elmondom, hogy már a csomagolása kb. 200 Ft egy darabnak(akár rúzsról-tudod tekerhető, akár pirosítóról, púderről legyen szó..) és több évi kísérletezés és felhasználható anyag-gyűjtés,és ár-meghatározás kell, hogy egy megbízható sminkcucc -mégha nem is minden összetevője 'bőrbarát'- a polcokra kerüljön. Ezek alapján én úgy gondolom, hogy elég megbízhatatlan dolgok kerülhetnek bele egy pár száz Ft-os sminknek nevezett cuccba. Mondjuk egy korrektorba, vagy rúzsba, ami teszem azt 200-300 Ft amiből 200 Ft a csomagolás. Érdekes..
Nem tagadom, én is vettem még előtte egy két ilyen olcsóbb cuccot, de én úgy vagyok vele(mint te), hogy ha már beruházok sminkekre, akkor még ha 'kevesebbet' is kapok érte(pl. 1500 Ft-ért 1 db pirosítót, nem 3-5-öt), az a néhány darab az ne öregítse, vagy irritálja -vagy ki tudja még mit csinálja- a bőrömet, mert aztán költhetek a rendbehozására, vagy egyebek..
Szóval én is azt mondom, hogy kb. körömlakk szintem érdemes ilyesmiket venni, de azt amit már az arcodra kensz azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!