Jók a Lora termékek?

Figyelt kérdés

Púder

Korrektor

Pirosító

Szájfény

?

2011. nov. 27. 17:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
csak egy Lora korrektort használok ami kínai,a többi sminkcuccom mind Maybelline,Essence,Manhattan stb :)
2012. jan. 22. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Akkor tartsd meg ezt a jó szokásod és ne add alább!:)
2012. jan. 22. 13:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Régen,mikor nem volt pénzem a márkásabbra,mind ilyet használtam,de mostmár leszoktam erről,és inkább beruházok egy alapozóba 3000ft-ot,minthogy 300ft-ért vegyek egy noname-t,ami nekem nem is fedett! :)
2012. jan. 22. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Pontosan! Nekem múltkor kellett a sminkcuccokról kutatnom, hát elmondom, hogy már a csomagolása kb. 200 Ft egy darabnak(akár rúzsról-tudod tekerhető, akár pirosítóról, púderről legyen szó..) és több évi kísérletezés és felhasználható anyag-gyűjtés,és ár-meghatározás kell, hogy egy megbízható sminkcucc -mégha nem is minden összetevője 'bőrbarát'- a polcokra kerüljön. Ezek alapján én úgy gondolom, hogy elég megbízhatatlan dolgok kerülhetnek bele egy pár száz Ft-os sminknek nevezett cuccba. Mondjuk egy korrektorba, vagy rúzsba, ami teszem azt 200-300 Ft amiből 200 Ft a csomagolás. Érdekes..

Nem tagadom, én is vettem még előtte egy két ilyen olcsóbb cuccot, de én úgy vagyok vele(mint te), hogy ha már beruházok sminkekre, akkor még ha 'kevesebbet' is kapok érte(pl. 1500 Ft-ért 1 db pirosítót, nem 3-5-öt), az a néhány darab az ne öregítse, vagy irritálja -vagy ki tudja még mit csinálja- a bőrömet, mert aztán költhetek a rendbehozására, vagy egyebek..

Szóval én is azt mondom, hogy kb. körömlakk szintem érdemes ilyesmiket venni, de azt amit már az arcodra kensz azt nem.

2012. jan. 27. 00:10
 15/15 anonim ***** válasza:
nagyon jóóóóók :D de tényleg :DDDDDDDD
2019. júl. 11. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!