Jók a Lora termékek?
Púder
Korrektor
Pirosító
Szájfény
?
Nekem is van szemhéj tusom, az 2 perc múlva lejön, darabokban vagy egyben; de már a kezemen is teszteltem, ott egy mozdulattal lejött csíkba,mint a gumi...
Vettem egy szemhéjpúder palettát is, bár a színei egész jók lennének, de nagyon csillog, ezáltal tök olcsó hatása lesz, bár talán tartósnak elég tartós az árához képest; időnként használom csak.
A többi termékre ezek alapján nem nagyon vagyok kíváncsi.
Ja meg van egy régebbi szemceruzám tőle, de nagyon kemény és fakó is a színe.
Én is vettem már egy-két dolgot a Lora-tól, nem váltak be; egyetlen ceruzám van, ami viszont eddig a legjobb az eddig megvett ceruzáimból, ez egy fehér szemceruza.
Ezt tuti újraveszem, ha elfogy, vízvonalra használom, optikai nagyításhoz,minden jót el tudok mondani róla, fog, tartós, nem irritálja a szemem-hihetetlen, volt vagy 200 Ft.:)
Többi cuccát nem is merném magamra kenni(olyanokat, amit kérdeztél), mert túl olcsó, ha már olcsóbb árkategóriájú sminkcuccot keresel, akkor inkább nézegess az Alverde termékei közt, ezek természetes, növényi összetevőkből állnak.
Én csak a szőlőzsírjukat használom. Nem mondom hogy tökéletes, de legalább nem cserepes tőle a szám. Tesóm szempillaspirált használ, azt mondja hogy az jó. Épp tegnap gondolkoztam azon, hogy veszek korrektort, hátha jobban fed meg jobban passzol a bőrömhöz, mint ami van... De végül napoltam a dolgot.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!