Mit szimbolizál az, ha egy fiú dögcédulát hord?
Ha a "dögcédula" alatt azt a kis fém-amulettet értitek, amire az illetõ neve, telefonszáma, lakhelye és "kódszáma" van írva, akkor ezzel semmi gond nincs.
Nekem is van egy ismerõsöm, 18 éves, õ nem csak keménynek hiszi magát, mert az is!
Rajta elég szokszor fenn van ez a nyaklánc, szerintem talál hozzá, olyan katonás..
Te ekkora állat vagy vagy csak megjátszod?
Miért hülye az aki egy szakma felszerelését hordja,miközben nem is dolgozik náluk?
Ez olyan mintha orvos köpenyben mászkálnál... Nem leszel tőle se orvosi egyetemet végzett okos ember,se doktor.Mégis hülyének néznél egy mcdonaldsos pultost aki mutős-dresszben fertőtlenített kézel gumikesztyüben, és maszkkal adja ki a bigmacet.
-Zsömlét...
-Húst...
-Szikét...
Jóétvágyat!
Altaír :)
A hawerom nem csak poénból hordja.
A francia idegenlégóba fog lehùzni 5 évet..
"A hawerom nem csak poénból hordja.
A francia idegenlégóba fog lehùzni 5 évet.."
:D:D:D
Kedves utolsó!
Még nekem is nyilvánvaló, hogy nincs rajta név, sem telefonszám, legkevésbé lakhely. Csak a mostani divatmajmok szeretik a "pipás" dögcédulát.
Tipikusan olyan emberek lesznek "militánsok", akik amúgy gyávák hozzá, vagy alkalmatlanok hogy katonák legyenek.
Egyébként van jó oldala is: Ha agyonütik a srácot, elveszik a kulcsait, már tudják is hogy hova kell menni :D
Tizenharmadik!
Az szerintem úgy nagyon menő ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!