Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj az ajak piercing,...

Mennyire fáj az ajak piercing, és milyen érzés telenítöt kapok rá?

Figyelt kérdés
Szeretnék ajak piercinget,de félek kicsit hogy fájni fog.Valaki eltudná mondani hogy készítik? és amit kapok érzéstelenítőt mennyire használ? köszi.
2009. máj. 12. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Általában az ajakpiercing szúrása így történik:

A piercinges egy tollal/filccel bejelöli a helyet, ahová szeretnéd, és megnézheted egy tükörben. Ilyenkor még módosíthattok, ha kicsit feljebb/lejjebb/jobbra/balra szeretnéd az ékszert.

Miután megbizonyosodtál, hogy a bejelölt hely megfelel, helyi érzéstelenítést alkalmaznak, azaz Lidocainnal befújják a szádat. Ezt nem szabad lenyelni! Jó esetben kapsz egy papírtörlőt, amibe kiköpheted.

Mikor kellőképp lezsibbadt a terület, a megfelelő vastagságú tűvel beszúrja az ékszer szárát, majd rácsavarja a golyót. Ügyelj, hogy a tűt előtted bontsa ki a csomagolásból, mert így tudsz megbizonyosodni arról, hogy steril.

A szúrás után 24 óráig nem ehetsz/ihatsz tejterméket, és nem dohányozhatsz. Jó, ha beszerzel egy patikából Corsodyl szájöblögetőt, és azzal öblögetsz napi hármat, és étkezés után az első két hétben, ez megakadályozza a bacik burjánzását. Betadinnal is lehet ecsetelni, nem árt neki, sőt.

Sok sikert.

2009. máj. 12. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Előttem szóló nagyon ügyesen leírt sokmindent.

Nekem még annyit mondott a srác, hogy vegyek tetran (fertőtlenítő) kenőcsöt, és kamillavirágzatot. (ezt pl dm-ben lehet is kapni)

Minden nap többször kellett egy kis kamillafőzetet készítenem (forralt vízbe pár kanál kamillavirágot teszek, leszűröm, és a sárga lé a főzet) ezzel a főzettel meg kis fülpiszkával szépen lemosnom kívül belül a lyukat. Úgy is, hogy kihúztam picit az ékszert. Kicsit nehéz, mert az első napokban be fog kicsit dagadni. Nekem nem fájt nagyon, csak kicsit kellemetlen érzés volt. Szóval lemosod szépen a főzettel, és utána ugyancsak fülpiszkával rákenegetsz egy kis tetran kenőcsöt. Belül és kívül is.

A szúrás nem fáj, a lidocain miatt nem érzel semmit. Mialatt szúrja, csukd be a szemed. Nekem kb 2-3 hétig gyógyult a seb, az első napokban persze többet kell kenegetni (én a munkahelyemre is elhoztam a kenőcsöt) aztán ahogyan gyógyul folyamatosan szépen elhagyni.

Nekem kb 2 éve van és imádom a piercingem.

2009. máj. 12. 15:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) kedvesek vagytok.Megnyugodtam:) köszi a hasznos tanácsokat.
2009. máj. 12. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyáltalán nem fájt:D szinte nem is éreztem lidocaynnal érzéstelenítették.
2009. máj. 14. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg semmit sem érzel, szóval ne aggódj. =)
2009. máj. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!