Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Zavar titeket, ha egy...

Fiúk! Zavar titeket, ha egy lánynak nagy az orra?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 16:30
 1/8 Bóna Barbara ***** válasza:

hát figgy... ha a teste bomba az arca szép akkor meg észre sem vesszük, vagy pl. én nem szoktam nézni xD

de sztem olyan festéket kenj magadra amivel nem hangsúlyozod...tanáács

páápáá

2009. máj. 11. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem is nagy az orrom x(
2009. júl. 30. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Engem zavar, mert zsidó. XD
2009. aug. 5. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem is nagy! :S de kezdem elfogadni.. :/ :)
2010. febr. 12. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nálam nem nagyon számít hogy milyen a csaj orra, nekem a görbe is betud jönni, de az arctól is függ valakinek, az se szép ha olyan pici. De nekem végülis a turcsi orr az ami nem nagyon jön be nálam.
2010. márc. 29. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
aki olyat ír h annak akinek nagy orra van zsidó, az egy eléggé buta és tudatlan ember lehet! mert ez nem minden esetben van így!Azt is nézzétek hozzá, h gülü szemű, göndör hajú, alacsony ált-ban és gazdag,milliomos;) az orr méretéből erre egyáltalán nem lehet következtetni!Ha megnézitek a "régi",ős magyaroknak, királyoknak sem volt ám pisze pl. Mátyás király és a nemes származású embereknek is nagy volt...ennyit erről!
2010. ápr. 10. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Engen a kicsi,pisze rovid orrok irritalnak.
2010. máj. 20. 17:12
 8/8 anonim válasza:
Nekem is nagy orrom van mégsem vagyok zsidó. Ük-ük szülőkig ismerem a családfámat és senki nem volt zsidó. Épp ellenkezőleg. Mind magyarok voltak.
2010. aug. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!