Fiúk! Zavar titeket, ha egy lánynak nagy az orra?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 16:30
1/8 Bóna Barbara válasza:
hát figgy... ha a teste bomba az arca szép akkor meg észre sem vesszük, vagy pl. én nem szoktam nézni xD
de sztem olyan festéket kenj magadra amivel nem hangsúlyozod...tanáács
páápáá
4/8 anonim válasza:
nekem is nagy! :S de kezdem elfogadni.. :/ :)
5/8 anonim válasza:
Én nálam nem nagyon számít hogy milyen a csaj orra, nekem a görbe is betud jönni, de az arctól is függ valakinek, az se szép ha olyan pici. De nekem végülis a turcsi orr az ami nem nagyon jön be nálam.
6/8 anonim válasza:
aki olyat ír h annak akinek nagy orra van zsidó, az egy eléggé buta és tudatlan ember lehet! mert ez nem minden esetben van így!Azt is nézzétek hozzá, h gülü szemű, göndör hajú, alacsony ált-ban és gazdag,milliomos;) az orr méretéből erre egyáltalán nem lehet következtetni!Ha megnézitek a "régi",ős magyaroknak, királyoknak sem volt ám pisze pl. Mátyás király és a nemes származású embereknek is nagy volt...ennyit erről!
7/8 anonim válasza:
NEM! Engen a kicsi,pisze rovid orrok irritalnak.
8/8 anonim válasza:
Nekem is nagy orrom van mégsem vagyok zsidó. Ük-ük szülőkig ismerem a családfámat és senki nem volt zsidó. Épp ellenkezőleg. Mind magyarok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!