Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintek milyen egy 13 éves...

Szerintek milyen egy 13 éves sminkje?

Figyelt kérdés
Egyáltalán kell sminkelni magad?Mert én most tanácstalan vagyok,mert nem tudom,hogy ilyenkor kell sminkelni vagy nem...mert nálunk valaki igen,valaki meg nem...ez most hogy van?Suliba mit ajánlotok?
2011. nov. 20. 19:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Semmilyen,max. szájfény.Nagyon korai még.
2011. nov. 20. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
49%

Sehogyan nem kell még ennyi idősen sminkelni magad. 13 éves húgom van, színházba engedünk neki egy nagyon kicsi korrektort, ha pattanása van meg egy kis szájfényt.

25 N

2011. nov. 20. 19:26
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell.
2011. nov. 20. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Hülye kérdés ez a KELL. Szerintem szempillaspirál, szájfény és esetleg alapozó, ha pattanásos vagy nagyon. De ha nem, akkor ne kenj alapozót, mert attól csak még pattanásosabb leszel. Szemceruzát csak akkor használj, ha illik hozzád. Tehát mondjuk ilyen kicsit depis, vagy vad csaj vagy. De ha te vagy a társaság lelke, vagy a móka mester, akkor szerintem a szemcerka elrontja ezt a hatást. Ja és vigyázz, hogy azért ne legyen pandaszemed. Ha szempillaspirált raksz, akkor fontos, hogy ne ragadjanak tőle a pilláid, mert szerintem nagyon hülyén néz ki úgy...

De egyébként nem kell még sminkelned magad, viszont már lehet :) 14/L

2011. nov. 20. 19:49
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi :) rendben :) megfogadom a tanácsitokat! :)
2011. nov. 20. 19:58
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem elfogadható, az alapozó, korrektor, és natúr hatású smink. alap ápolás, arctisztítás-krémezés kell a bőrnek akár sminkelsz akár nem. a lényeg, hogy ne legyen maszkos hatású az arcod, ne legyenek panda szemeid, ne legyen erős sminked, ne legyen nagyon erős pirosítás vagy bronzosítás az arcodon, ne legyen erős színe a szádnak, ha kirúzsozod.
2011. nov. 20. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:

szerintem se kell még ennyi idősen erősebben sminkelned magad. esetleg egy kis szájfény és szempillaspirál.

annyit tennék hozzá az előző hozzászólok kommentjéhez, hogy szerintem, ha nagyon pattanásos az arcod, akkor NE használj alapozót, mert hosszabb távon borzalmasan elrontja az arcod.

nekem is elég sok pattanásom volt régebben és több lány oszt.társam is mondta, hogy használjak alapozót meg korrektort. egy darabig használtam is és aztán a bőrgyógyász meg a kozmetikus is mondta, hogy azonnal hagyjam abba, mert ezzel csak rontom a helyzetet.

ha nincsenek pattanásaid akkor szerencsés vagy és szerintem ennyi idősen ne használj még alapozót! :)

2011. nov. 20. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Leginkább semmilyen. :)

13 évesen egyáltalán nem kell. Ha mégis nagyonnagyonnagyon szeretnél, akkor csak szempillaspirált és szájfényt javaslok. :)

2011. nov. 20. 21:01
 9/13 anonim ***** válasza:

ha szükséges, korrektor a pöttyökre és kész.

azért nevetséges, hogy minden 13-14 éves kislány kivakolva mászkál, nem kell sminkelni, elég szégyen, hogy hétköznapra kiengedi így az anyjuk. ráér az ilyesmi még 2-3 évet, és akkor sem árt megtanulni, hogy a vastag fekete smink buliba és nem iskolába való, stb.

2011. nov. 20. 23:00
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem....csak egy kicsit elbizonytalanodtam,mert van aki nálunk festi magát(szemhéjpúder...szemceruza..stb.) én meg még nem annyira nagyon...és van aki meg egyáltalán és így nem értettem hogy most lehet,vagy még nem kell sminkelni magad ilyen korban...:) de köszi nagyon a válaszokat :)
2011. nov. 21. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!