Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » '70-es'80-as évek sminkje,...

'70-es'80-as évek sminkje, stílusa?

Figyelt kérdés

sminkversenyre megyek nemsokára a téma a 70-es-80as évek disco sminkje.

A modellem a 30éves sógornőm, barna szemű, festett sötétszőke hajú. Babaarcú.

Fogalmam sincs milyen ruhát adjak rá ami a kort tükrözi, és abszolut korhű. A sminkre sincs ötletem... valami korhoz illő, egyedi, szép discos igényes munka kéne.

A haja vállig ér mit kezdjek vele?:D

Kiegészítőnek mit ajánlotok???:)

2011. okt. 5. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkoriban a Charlie frizura volt a nagy divat. kiegészítőképpen pedig valami nagy szemű, színes, hosszú bizsu lánc
2011. okt. 5. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézz meg pár ABBA és Neoton Família klippet, abban benne van a kor stílusa.
2011. okt. 5. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Eurythmics, Duran Duran klipekből is lehet ötleteket meríteni :)
2011. okt. 5. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:

olyan legyen mint Katy Perry Last Friday Night című klipjében Katy-nak amikor átalakította a barátnője :D

nekem nagyon tetszik az a haj :D

remélem segítettem :)

13l

2011. okt. 5. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:

haj: tupírozzátok fel a tetejét nagyon. legyen sima, csak a végét kunkorítsátok vissza. rakjatok bele valami vastag, ruhával megegyező színű hajpántot.

ruha: egybeszabott fazon, pörgős szoknyával. lehet kockás, pöttyös, vagy egyszínű. akkor nagyon mentek a királykék, citromsárga, rózsaszín színek. dobjatok fel egy vastag övet, ami a cipő színével megegyezik. pl. ruha sárga, piros vastag övvel és magassarkúval, hajpánttal. fülbevalónak a nagyobb gombszerűt ajánlom, egy több soros hosszú gyöngynyaklánccal, karkötők.

sminkbe annyit tudok beleszólni, hogy az élénkrózsaszín vagy piros száj szép lenne egy hasonló árnyalatú pirosítóval. szem: alapon valami nude színű szemhéjpúder, mélyítőbe feketével, vastag tusvonal cicás véggel.

de ha ez túl hétköznapi, akkor:

smink:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ruha:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

haj:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

remélem segítettem!

2011. okt. 5. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ezt ajánlom:

[link]

2011. okt. 6. 14:23
 7/7 A kérdező kommentje:

utolsó nagyon szép:DDD

utolsó előtti rengeteg ötletet adtál köszi:)))

2011. okt. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!