'70-es'80-as évek sminkje, stílusa?
sminkversenyre megyek nemsokára a téma a 70-es-80as évek disco sminkje.
A modellem a 30éves sógornőm, barna szemű, festett sötétszőke hajú. Babaarcú.
Fogalmam sincs milyen ruhát adjak rá ami a kort tükrözi, és abszolut korhű. A sminkre sincs ötletem... valami korhoz illő, egyedi, szép discos igényes munka kéne.
A haja vállig ér mit kezdjek vele?:D
Kiegészítőnek mit ajánlotok???:)
olyan legyen mint Katy Perry Last Friday Night című klipjében Katy-nak amikor átalakította a barátnője :D
nekem nagyon tetszik az a haj :D
remélem segítettem :)
13l
haj: tupírozzátok fel a tetejét nagyon. legyen sima, csak a végét kunkorítsátok vissza. rakjatok bele valami vastag, ruhával megegyező színű hajpántot.
ruha: egybeszabott fazon, pörgős szoknyával. lehet kockás, pöttyös, vagy egyszínű. akkor nagyon mentek a királykék, citromsárga, rózsaszín színek. dobjatok fel egy vastag övet, ami a cipő színével megegyezik. pl. ruha sárga, piros vastag övvel és magassarkúval, hajpánttal. fülbevalónak a nagyobb gombszerűt ajánlom, egy több soros hosszú gyöngynyaklánccal, karkötők.
sminkbe annyit tudok beleszólni, hogy az élénkrózsaszín vagy piros száj szép lenne egy hasonló árnyalatú pirosítóval. szem: alapon valami nude színű szemhéjpúder, mélyítőbe feketével, vastag tusvonal cicás véggel.
de ha ez túl hétköznapi, akkor:
smink:
ruha:
haj:
remélem segítettem!
utolsó nagyon szép:DDD
utolsó előtti rengeteg ötletet adtál köszi:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!