Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sötét szürke füstös sminkhez...

Sötét szürke füstös sminkhez (matt sötétszürke, felette egy kevés csillámos fehér) hordhatok mályva, vagy mályvás-lilás sötét rúzst (szájfénnyel átkenve)? Tudom, hogy elvileg vagy ezt, vagy azt hangsúlyozok, de gyakran látok ilyen összeállításokat.

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik és gólyabálra szeretnék ilyen sminket viselni, csak nem szeretném, hogy kettyósnak nézzenek:) Azért is gondoltam errre, mert a ruhám barnás-szürkés, a hajam szőke, a bőröm világos és kell valami kontraszt. A kiegészítők is feketék.
2011. nov. 17. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ú bocsi de szerintem ne nagyon.. Szerintem ízlésesen hangsúlyozd a szemed és hozzá egy barackos, mályvás vagy nude szájfényt, ezek lehetnek csillogós, aranyosabb beütéssel, az mindegy. Szerintem ehhez a sminkhez ne viselj sötét rúzst, főleg ne egy gólyabálon, szerintem a kevesebb sokkal több!
2011. nov. 17. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Na találtam egy képet, ami hasonlít az én sminkemhez. [link] így se tetszik?
2011. nov. 17. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem szép :)
2011. nov. 18. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok és ha ezt így szépen meg tudod csinálni, hogy nem fested túl a szemed és nem iszonyú sötét a rúzs, akkor szuper! Ez így szép.
2011. nov. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!