Ilyen fülgyűrű fémérzékenyeknek? (LENT)
Figyelt kérdés
Fémérzékeny vagyok és szeretnék ilyen fülgyűrűt, de nem nagyon találok olyan helyet, ahol árulnak, max csak drótból készültet, az pedig bántja a bőrömet. Ha csinálnék magamnak drótból (vagy vennék egy ilyet) van valami, amivel le tudom kezelni a felületét? Lakk, vagy esetleg festék, ami megfogja rendesen a fémet? Esetleg tudtok olyan üzletet, ahol tudnék ilyet venni?2011. nov. 14. 21:33
2/4 A kérdező kommentje:
A legjobb lenne, ha tudnék venni valahol orvosi fémből készültet.
2011. nov. 14. 21:35
3/4 anonim válasza:
Itt vannak hasonlók, de ha nem ilyenekre gondoltál akkor bocsi :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez nagyon jó oldal, de sajnos nem találtam olyat, amilyet keresek, szóval még várom a válaszokat ;)
2011. nov. 16. 21:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!