Mi a véleményed az Avon-os rúzsokról?
Figyelt kérdés
Konkrétabban a Little Red Dress illetve az Extra Lasting ajakrúzs érdekelne.2011. nov. 14. 17:01
1/5 anonim válasza:
Nekem vannak avonos rúzsaim, teljesen jók. talán jobbak is mint ugyanabban az árkategóriában kapható bolti rúzsok.
2/5 anonim válasza:
Nekem csak 2 van, egy régebbi barnás, ami kenődik mint a fene és nem olyan színű, mint ami a katalógusban volt, meg van a Color Trend Iced Champink, aminek imádom a színét, de túl száraz. Annyira nagyon nem rosszabbak, mint a drogériás, de ennyiért szerintem jobbat is lehet venni.
3/5 anonim válasza:
Nemrég rendeltem Extra Lasting rúzst. Még nem volt alkalmam kipróbálni, csak úgy otthon.
Az illata nagyon finom, a színe is szép, de végképp nem olyan, mint a katalógusban. (Pink Peach)
A kép alapján valami barackosabb árnyalatra számítottam. Hát, nem az. Inkább olyan pirosba hajló narancsos rózsaszín. De a piros ruhákhoz jó lesz! :)
4/5 anonim válasza:
én a little red dress pout, és a szinmegujito pout cream árnyalatot használom, és szeretem nagyon :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. nov. 24. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!