Melyiket lenne érdemes megvenni?, (Középkorú vagyok). A Me Myself & Eye palettát rendeltem meg tegnap, de elbizonytalanodtam, lehet túl merész színek vannak benne. Ritkán festem magam, adnátok ötleteket? Köszi előre is!
Szerintem bárkinek és storm vagy original, de jó amit rendeltél.
2011. nov. 13. 17:34
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. nov. 13. 20:06
3/7 anonim válasza:
Én kozmetikus vagyok és a Me Myself az egyik kedvencem. Az egy isteni jól összeválogatott paletta, csupa hordható színnel. Szerintem az ezüst, az arany, a zöld, a gyönyörű aranyló, a szürke, a bézs stb. mind-mind bárki számára, bármilyen korú számára kitűnő választás. Ne ijedj meg a palettától csak azért mert nincsenek sorban a színek, szóval mert nincs színskálába rendezve. Ez egy nagyon szuper paletta, nem fogsz benne csalódni. Vannak olyan árnyalatai, melyet bátran pirosítónak is lehet használni.
2011. nov. 17. 01:39
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
Tegnap megkaptam a palettát, nagyon szép. Gyesen vagyok, így ritkán festem magam, akkor is halvány színekkel. Kicsit megijedtem milyen erősek a színek, de tetszik nagyon, csak még sokat kell tanulnom és gyakorolnom a szép szemfestést. :-)
Picit már ráncos a bőr a szemem körül, a fényes, csillogó színek olyan furán néznek ki rajtam, bár lehet, csak szoknom kell még. Nagyon köszönöm a segítséged!! ++++
2011. nov. 18. 08:33
5/7 anonim válasza:
Azért jó ez a paletta (meg a többi Sleek paletta), mert építhetőek, mint a pirosítói. Tehát rétegezve fel lehet hordani és így szabályozható az élénksége. Ez azért pozitív, mert nem mindegyik márka rendelkezik ezzel a remek tulajdonsággal. Azonban a Sleek egy 1. osztályú márka, még sosem csalódtam egy termékében sem. Gratula a palettához, jó választás volt. Szerintem az Oh So Special is egy alap darab.
2011. nov. 23. 02:16
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
Igen, nézegetem a többi palettát is, az Oh So Special és az Au Naturel tetszik, de ha lenne rá keretem, megvenném a Monaco-t is. :-)
Már nem vagyok túl fiatal, inkább a matt színeket kell keresnem, tetszene még a Bad Girl és a Storm is, de szerintem az már túl fényes és sötét színű lenne nekem. Megy az értékelés, köszi
2011. nov. 23. 15:10
7/7 anonim válasza:
Áh dehogy! Én 36 éves vagyok és a Sleek a kedvenc palettám. Abból is az Original és az Au. Soha nem volt még ilyen pigmentált festékem. Tényleg nagyon jók!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!