Melyik a legjobb arcbőr ápoló család fiataloknak?
Figyelt kérdés
Van egy pár,Neurogena,La roche posay, esetleg Vichy...:-)2011. jan. 23. 14:52
1/6 A kérdező kommentje:
Pontosabban temékcsalád.
2011. jan. 23. 14:53
3/6 anonim válasza:
Én Vichy Normadermet használok, mert zsíros bőröm van. Nekem bevált. Szerintem az összes Vichy jó amúgy, minden bőrtípusra megtalálod a megfelelőt.
4/6 anonim válasza:
Én a vichy-től nem vagyok annyira elhasalva. Kipróbáltam, nem rossz de nem éri meg az árát szerintem. A neutrogena-val meg voltam elégedve de legjobban nekem is a garnier vált be, főleg az arclemosó, az nagyon jó.
5/6 anonim válasza:
Én niveat használok és nekem szuper. Amúgy az Ilcsi a legjobb csak ha nem kozmetikustól veszed, akkor elég drága. Amúgy nekem a Balea is bevált.
6/6 anonim válasza:
nekem a Garnier termekcsalad arclemosoi valltak be,most Szolovizes arclemosot hasznalok normal es mix borre,tokeletes! a borom sima es puha lesz,raadasul kevesebb pattanassal ;)ajanlani tudom,persze ez fugg mindenkinek a boretol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!