Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy csináljak ilyen mintás...

Hogy csináljak ilyen mintás körmöt?

Figyelt kérdés

tudom hogy ciki,de nem értek ehhez

hogy kell ilyesmiket csinálni mint pl ez a leopárd mintás:

[link] ?

vagy ilyen epreset?

[link]

hogy csináljam meg? mert tetszenek ezek a mintás körmök,de magamnak még életembe nem csináltam,még a saját körmömet se tudom normálisan egyszínűvel kifesteni :/

oké,azt eddig vágom,hogy a körömlakkot azzal a kis ecset akármivel kell ráfesteni a körmünkre,ami a kupakjában van,de ha magamnak festem ki,mindig így elfolyik vagy mi,és ...ááá nagyon gáz

hogy tanuljak meg körmöt festeni?

13l

2011. nov. 12. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyakorlással.

Persze van, akinek egyszerűen nincs hozzá tehetsége, ez esetben egy körmös jól jöhet. :D

Nézegess tutorialokat a youtube-on, aztán próbálgasd.

A leopárdos a képen szerintem amúgy körömnyömdával van talán, de lehet kapni matricákat is, ezekkel próbálkozz először, aztán ha már legalább egyszínűre tökéletesen lakkozol, akkor jöhet a mintázás, biztos jobban fog akkorra menni. ^^

de az is jól jöhet, ha van, akitől ellesd. Nekem anyum festi a körmét, szóval volt kitől tanulnom. :D De ha anyud épp nem is ilyen, biztos van egy ügyes kezű barátnőd, rokonod, aki megtanít a trükkökre. :)

2011. nov. 12. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

sok gyakorlással.

mondjuk nekem nem kellet sok gyakorlás és szerintem egész jó körmöket tudok csinálni (:

2011. nov. 12. 21:28
 3/4 anonim válasza:
Lehet kapni műanyag ujjat, aminek a körmén gyakorolhatsz, direkt ezért árulják. Olyan helyen lehet kapni, ahol körömlakkot és körmös cuccokat árulnak. Azon tudsz gyakorolni és ha jól megy, akkor magadnak is megcsinálhatod.
2011. nov. 12. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

a leopárd minta nagyon egyszerű. kifested a körmöd, utána valamilyen színnel pici, szabálytalan foltokat csinálsz egy fogpiszkálóval, majd szintén fogpiszkálóval és fekete lakkal körbekontúrozod, de nem teljesen.

Egyszínűre meg nem tudom, hogy miért nem tudod kifesteni...színtelen alapréteg, szín 2 vékony rétegben (díszítés) és színtelen fedőlakk

2011. nov. 13. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!