Hogy csináljak ilyen mintás körmöt?
tudom hogy ciki,de nem értek ehhez
hogy kell ilyesmiket csinálni mint pl ez a leopárd mintás:
[link] ?
vagy ilyen epreset?
hogy csináljam meg? mert tetszenek ezek a mintás körmök,de magamnak még életembe nem csináltam,még a saját körmömet se tudom normálisan egyszínűvel kifesteni :/
oké,azt eddig vágom,hogy a körömlakkot azzal a kis ecset akármivel kell ráfesteni a körmünkre,ami a kupakjában van,de ha magamnak festem ki,mindig így elfolyik vagy mi,és ...ááá nagyon gáz
hogy tanuljak meg körmöt festeni?
13l
Gyakorlással.
Persze van, akinek egyszerűen nincs hozzá tehetsége, ez esetben egy körmös jól jöhet. :D
Nézegess tutorialokat a youtube-on, aztán próbálgasd.
A leopárdos a képen szerintem amúgy körömnyömdával van talán, de lehet kapni matricákat is, ezekkel próbálkozz először, aztán ha már legalább egyszínűre tökéletesen lakkozol, akkor jöhet a mintázás, biztos jobban fog akkorra menni. ^^
de az is jól jöhet, ha van, akitől ellesd. Nekem anyum festi a körmét, szóval volt kitől tanulnom. :D De ha anyud épp nem is ilyen, biztos van egy ügyes kezű barátnőd, rokonod, aki megtanít a trükkökre. :)
sok gyakorlással.
mondjuk nekem nem kellet sok gyakorlás és szerintem egész jó körmöket tudok csinálni (:
a leopárd minta nagyon egyszerű. kifested a körmöd, utána valamilyen színnel pici, szabálytalan foltokat csinálsz egy fogpiszkálóval, majd szintén fogpiszkálóval és fekete lakkal körbekontúrozod, de nem teljesen.
Egyszínűre meg nem tudom, hogy miért nem tudod kifesteni...színtelen alapréteg, szín 2 vékony rétegben (díszítés) és színtelen fedőlakk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!