Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tigris mintás körmöt hogy...

Tigris mintás körmöt hogy csináljak?

Figyelt kérdés

Találtam egy pár videót meg képet hogy melyik nézne ki a legjobban, csak azt nem tudom a fekete csíkokat mivel húzzam meg:S Azt mivel szokták? Tussal vagy mivel mert én annak látom 1-2 videón de nem értek túl sokat ezekhez amúgy se. Viszont tussal próbálkoztam nemrég, de nem túl jó mert ha ráhúzok a narancssárgára, úgy is látszik a sárga színe, szóval mintha túl híg lenne a tus hozzá és nem marad meg szép feketén..vagy hogy írjam.

Tudtok ebben segíteni? :)

2011. febr. 16. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
vegyél egy fekete lakkot, az ecset szőreinek a 3/4-ét vágd le (vagy amilyen vékony csíkokat szeretnél), és azzal csíkozd be a narancssárgát
2011. febr. 16. 16:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Áhh értem köszi! Van fekete lakkom, akkor megpróbálom azzal :)
2011. febr. 16. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
kihegyezel egy ceruzát, belemártogatod a fekete lakkba és rajzolsz. ennyi. nem kell túlbonyolítani.
2011. febr. 16. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!