Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Létezik igazán vízálló szemcer...

Létezik igazán vízálló szemceruza?

Figyelt kérdés
Ha kihúzom a szemem szemceruzával, egy-két óra után alig látszik vagy teljesen le is jön. Talán túl "vizes" a szemem.. Próbáltam egy-két vízállót, de az is ugyanaz. Tud valaki ajánlani valamit, ami tényleg vízálló?
2009. máj. 8. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
A Mac szemceruzák általában nem jönnek le.
2009. máj. 8. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem...
2009. máj. 8. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem létezik. A könnytől mindenképpen lemosódik. Próbálkozz szemhéjtussal, az egész jó. Nekem a Miss Sporty jött be. S-het ne vegyél, nincs színe, és nagyon kopik! De a S-henél a körömlakkok is pocsékak, eddig akárhányat vettem, vagy túl híg volt, vagy színtelen. Például van egy halványszürke S-he körömlakkom amit feketének árulnak. Öt réteg kell, hogy fekete legyen. Szóval lényeg a lényeg, szerinem inkább tus!
2009. máj. 8. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
astor eye artist szemceruza, na az vízálló! nekem az vált be és azóta is azt használom, csak 1 baja van, hogy olyan puha, hogy nagyon törik :S
2009. máj. 8. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

sima szemceruzaval is megcsinalhatod ugy hogy ne jojjon le 1 2 ora mulva csak mielott felkened picit gyujtoval melegitsd meg a hegyet es akkor fennt marad!! En sokat dorzsoltem a szemem meg midnen megis egesz nap tokeletesen fenntmaradt :D

egy simnk showba lattam en is nekem bevallt!!

puszii`

2009. máj. 9. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!