Van vízálló szemceruza, ami nem sokkal drágább mint a nemvízálló?
Figyelt kérdés
És másik kérdés: Ha nemvízállóval nem húzom ki végig az alsó vízvonalat, csak kívülről befelé haladva kb a feléig, akkor nem tudja elmosni a könny?2011. jún. 15. 19:34
1/2 anonim 

válasza:

Hát nekem is az van bár szerintem semmire sem jó.. kihuzom a szemem . este nehezebben tudom lemosni vizzel nem oylan egyszerű. De nekem ugyanúgy elmosódik pl.. :s
2/2 anonim 

válasza:

A Barry M-nek van az új Bold Waterproof Eyeliner szemceruzája. Csúcsszuper! Meghúzod vele a vízvonalat és egyszerűen odatapad, odaszárad az intenzív fekete szín. Tényleg első osztályú termék, még a magyar bloggerek is elismerik. A Make Up Plaza -ban lehet megvenni, asszem 1e forintért rendeltem tőlük, nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve, mert még sosem volt olyan szemceruzám, ami nem jött volna le a vízvonalról, de ez tényleg ottmarad. Hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!