Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akik ilyen fonott, rattan...

Akik ilyen fonott, rattan tárolókban tartják sminkes cuccaikat mennyire kényelmes praktikus?

Figyelt kérdés

A smink cucaimat szeretném valamiben tartani.

A neszeszer nem jó, minden bele van dobálva és semmit nem lehet megtalálni benne. A műanyag tárolók visszataszítóak nem esztétikusak, viszont jól lehet őket takarítani. Amelyik tárolóban bélés van, az hamar lekoszolódik mert a sminkek ugye kiszóródhatnak és befogják az anyagot. Ezek a kosaras tárolók mennyire praktikusak szerintetek?

[link]

[link]

Amiben ez a lány tartja, olyat hol lejet venni?

http://www.youtube.com/watch?v=EIf-fh28Omg&feature=channel_v..

2011. nov. 7. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Régen én is fonott kosarakban tartottam, de nem szerettem, mert minden össze-vissza volt benne. Most műanyag tárolóban van, igaz nem a legszebb, de sokkal kényelmesebb. 4 fiókja van, a felsőben tartom az alapozókat, korrektorokat, púdereket, eggyel alatta mindent, ami szemsminkhez kell, az alattiban a szájfényeket, rúzsokat, száj- és jumboceruzákat, a legalsóban meg a termékmintákat, ritkán használt sminkszivacsokat, ecseteket, miniparfümöket, szemöldökcsipeszt, vattapálcát, ilyesmit.

Nekem ez nagyon kézre áll. Kerestem már ilyen fa fiókos tárolót, de még nem tudtam venni. Ilyet szeretnék: [link]

2011. nov. 7. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szija!

Én ilyen fonott kosarakban,amiben van fehér ruhaanyagú bélés masnival-ezekből nekem 3 van.Az egyikben bugyikat tartok fiókban,a másikban a hajcuccokat(hajvasaló,göndörítő,hajszárító,fésű,hajspray-k,hab),a harmadikban pedig neszeszereket.

Szerintem ha fiókos cuccban is tartanád a dolgokat,hiába van bélelve,valahogy összefogná.Ha csak nem vagy annyira rendmániás,hogy pl 2-3naponta tisztítsd minden terméknek a külsejét(pl folyékon alapozó stb).

A neszeszert és a kosarak ruháját én próbálom rendszeresen mosni ezeket+a neszeszert is mosógépben,de pl a hajas kosár az mindig tele van hajjal....

Amit még mások használnak,azok a műanyag 2-3fiókos tárolók...De szerintem azokat is megfogja a smink(pl ha átlászós műanyagból van,akkor nálam az 2hét múlv akoszos lenne az tuti.)

2011. nov. 7. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ilyenben tartom őket. Egyikben a körömlakkjaimat a másikban a sminkcuccokat. Ha sok dolog van benne,akkor így is kell turkálni,de elég nagy ahhoz,hogy ne kelljen sokáig keresni valamit,nekem bevált,szerintem sokkal jobb megoldást úgysem találsz. Én mondjuk néhány dolgot külön tartok,egyesével a polcon,de az meg a portörlésnél szívás.
2011. nov. 7. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!