Zselés műköröm készítése otthon? Mik szükségesek hozzá?
Sziasztok! Bár már elég rég szóltatok hozzá a kérdéshez, de kicsit felháborított egyesek okoskodása és negativitása... Ha körmözni akarsz tanuld ki... Ez szerintem nem p*csa vagy nem p*csa kérdése. Sajnos az eltartott plázacicáknak van ki finanszírozza. Vagy pasi vagy a szülők. Sajnos kevés az a dolgozó nő aki megengedheti magának 3-4 hetente újra rakatni. Ha valakinek van kedve, türelme és kreativitása hozzá miért ne próbálja ki. Hú, most bukik rajta X ezer forintot. És? Szerintem mindannyiunknak voltak, vannak és lesznek valamilyen téren próbálkozásai, aztán vagy bukik, vagy jól jön ki a dologból. Az ács szakmával való példázás elég tréfás volt. Nagyon sok olyan ember van aki eltanulta a szakmát és szebben, jobban dolgozik, mint aki tanulta. A párom műanyag nyílászárókat gyárt... A poén, hogy informatikát tanult. És a legnagyobb poén az egészben, hogy már vagy 10 éve dolgozik ebben a szakmában és nem mondanátok meg, hogy nem tanulta. Nagyon nagyon sok olyan helyre, házakhoz, irodákhoz, gyárakhoz hívják ki javítani ahol neves cégek keze munkáját kell kijavítani, újra beállítani. Én cukrász vagyok. Most én is jártathatnám a számat, hogy én tanultam a szakmám és szeretem is, miért kell háziasszonyoknak tortákat/formatortákat otthon kreálni mikor nem tanulták?! Iszonyat sok ilyen blog van a neten. Én meg ámulok-bámulok, hogy milyen ügyes egyik- másik asszonyka. Pedig vannak ám hátulütői ennek a szakmának is. Ha tanácsot kérnek szívesen segítek. Miért ne segítsetek ennek a kérdezőnek is? Miért ne könnyítsük meg a dolgát? Talán mert vannak akik irígykednek, hogy lenne mersze megpróbálni? És talán még kézügyessége is, és bejönne neki? Fura milyen undokok manapság az emberek többsége.
Örülök, hogy mindezek ellenére kapott segítséget és útbaigazítást! Én annyit fűznék hozzá, hogy érdemes mindig nézelődni a neten. Milliónyi video és blog van ezzel kapcsolatban is.
Remélem sikerült beletanulnia a kérdezőnek a dologba és szépeket alkot! :)
Engem iscerdekelne ez mert en is szeretnek otthon kesziteni ilyen kormot es szerintem ehhez nem kell tanfolyam..koromsuli van a youtubeon... ott is mindent megmutatnak
Amigy igen a kerdesre kene valaszolni ez egy ilyen oldal. Az ilyeneket kene innen kitiltani aki bunkon ir es valaszol. Akkor az inkabb maradjon csendben es ne okoskodjon. Sok a hulye ezen az oldalon tapasztaltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!