Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkesek! Honnan tudnék...

Sminkesek! Honnan tudnék ilyen anyagokat szerezni?

Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok pl hogy latex vagy mi. Van ez a csajszi, és olyan jó dolgokat tud csinálni. Szeretném én is kipróbálni, de nem tudom hol kaphatok ilyeneket. Itt vannak a videók hogy miket használ: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=YEOcqRotwOY
2011. okt. 29. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia :-)

Ami kellhet egy ilyen smink elkészítéséhez az:

Kryolan mastix 2ml 250,-

Bennye fx color krémszínező- 2480,-

vagy

kryolan aquac - 6 színű arcfesték paletta 3730,-

vagy

Kryolan FF paletta 12 szín 3890

BN-effect gel 29 ml 2150-nem szükségszerű, de jó, ha van :-)

Bn liquid latex sensitiv 59ml 2250,-

BN sebviasz 1330,-

Bn művér 14 ml-610,-

Ezeket beszerezheted, Pesten a Ó utcai Kryolan boltban vagy neten megrendelheted a makeupmarket.hu-n.

A sebviassszal nehezebb dolgozni, mint a latexszel, de pl műorrot azzal a legjobb csinálni :-) Én a foszlós sebeket pl. wc papírral csinálom, mert úgy csak egy réteg, papírzsepivel lassabb, meg macerásabb is. Irtam árakat is, hogy lásd mennyibe kerülnek ezek a cuccok. A mastix egy ragasztó, ami akkor kell, ha előre elkészített sebet (pl lőtt seb) vagy műorrot, műfület akarsz felragasztani. ha csak sebeket akarsz (pl. vágott, égetett) akkor elég a latex és a krémszínezők. Remélem segítettem! Jó ijesztgetést!! :-))

2011. okt. 31. 12:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Úúúúúú ezer hála, nagyon szépen köszönöm!
2011. okt. 31. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!