Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 2009. Napszemcsi divat?...

2009. Napszemcsi divat? Dm-ben van márkás szemüveg hol lehet pl d&g-násat venni? Vagy shanel vagy armani? Szigethalmon hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Optikákban lehet kapni: Ofotért, Vision Express stb. ezek jó drága szemüvegek, így mindenképp a nagyonn optikákban keresd. Megyeszékhelyeken biztos van, ha Szigethalmon nem találsz ilyen üzletet.
2009. máj. 4. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Chanel-így írjak....:P
2009. máj. 4. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:
oké de nem azt kérdeztem hogy,hogy irják,...:P
2009. máj. 4. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
édesem :D a hamisítványt kiszúrják rajtad, hogy az az.. :D ofotértben, vision expressben lehet tényleg ilyeneket venni :D és én mallorcán (ahol sztem még olcsóbb is volt (mallorcán olcsóbb!)) a versace szemüveget 60 ezerért vettem...szóval ha szánsz rá akkor nagyobb üzletek ;)
2009. nov. 14. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!