Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a szemüveg tényleg divat?

Ez a szemüveg tényleg divat?

Figyelt kérdés

[link]

Tetszik Neked,felvennéd?:D Én ilyet a 80-as években láttam a Zsófi mamán,nincs az a pénz amiért kimennék az utcára ilyenben,de állitólag divat...,többek között SP is ilyet hord meg a Zimány is..,diktálják a celebek a divatot!:s Még jó hogy nem vagyok trendi divatmajom!

2010. okt. 12. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:

igen,most ez a divat :P

de én már 1 éve láttam ilyet Madonnán a koncerten,szóval a magyarok kicsit elmaradottak :S

2010. okt. 12. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok

és tetszik,de nem venném fel,mert nekem amúgysem állnak jól a szemüvegek :D

2010. okt. 12. 22:04
 3/10 A kérdező kommentje:

És Te felvennéd??:D SZTK keretes szemüveg...lol:XD Nekem akkor sem tetszik ha divat ha nem,még ha sztárok hordják akkor sem...

Mondjuk azt sem értem miért kell majmolni őket:s

2010. okt. 12. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Én meg végre örülök, hogy vége lett annak a szar korszaknak. Kilencvenes évek, évezredforduló. Na az kész.
2010. okt. 12. 22:05
 5/10 A kérdező kommentje:
aha,köszi..,időközben válaszoltál,mig irtam:D
2010. okt. 12. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha valami nagyon karakteres és kivehető. Nem olyan híg, nyúlós takony az egész.
2010. okt. 12. 22:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha valami akkor ez karakteres de nagyon..,ebben igazad van!!:D
2010. okt. 12. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Már láttam pár emberen ilyent, sztem nemigazán állt jól nekik, csak elcsúnyítják az arcukat vele.

Fel nem venném ez is biztos:D

2010. okt. 13. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Láttam egyszerkétszer az utcán embereket akik ilyet hordtak, de szerintem nagyon erőltett..és tényleg lejárt, külföldön pár éve volt divatja, ugyhogy duplán gáz.
2010. okt. 13. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen. És szerintem ronda és senkinek sem áll jól. Ha napszemüveg lenne, tetszene, mert úgy van akinek jól áll. De így... pff-.-
2011. febr. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!