Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Létezik, hogy az arcomra...

Létezik, hogy az arcomra felhíztam?

Figyelt kérdés
mostanában szedtem fel pár kg-t, es ugy erzem, hogy az arcom sokkal pufóbb lett :( Nagyon zavar,a tokámról nem is beszélve:( Mit tehetnek ,hogy az arcomról mennyen le a "felesleg" ?
2009. máj. 2. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Igen ,sajnos létezik. Hát igazából csinálhatsz arcizom mozgató gyakorlatokat, de nem annyira használ , de ha leadod szépen normálisan a plus kilokat akkor vissza fogja nyerni a régi " alakját " azz arcod :)
2009. máj. 2. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezdesz valamilyen diétát, életmódváltást az először általában mindenkinek az arcán látszik meg legelőször. Onnan a legkönyebb leadni :)
2009. máj. 2. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:
ezt megcáfolom, nekem az arcomról ment le utoljára :S fogytam össz amúgy 20kg-t...
2009. máj. 3. 11:18
 4/4 anonim válasza:
100%

igen sajnos lehet

én ha hízok pár kilót, az arcomon egyből meglátszik, ilyen kis pufók lesz...:D

szerintem kifejezetten az arcról nem tudsz fogyni, ha amúgy is szeretnél, érdemes még most nyár előtt belevágni, ha elkezdenek lemenni a kilók, egyból meglátszik az arcodon is,én azon szoktam észrevenni, hogy a járomcsontóm feltűnőbben látszik:)

hajrá!

2009. máj. 5. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!