Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az ajakfilc eltávolításra van...

Az ajakfilc eltávolításra van valami tippetek?

Figyelt kérdés
Persze az ajakfilc arra való, hogy sokáig adjon színt a szánknak, mégis jó lenne eltávolítani valahogy,ha esetleg elrontottam,vagy mittudomén. Van valami javaslatotok erre? Mert szappanos vízzel se, sminklemosóval se, sima letörléssel meg pláne nem lehet leszedni.
2011. okt. 17. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Olajjal, vagy zsíros krémmel próbáltad már?

Milyet használsz?

2011. okt. 17. 22:33
 2/5 A kérdező kommentje:
még nem próbáltam, csak sminklemosóval. Astor Lip Tint & Care a neve :) köszi a választ,majd ha legközelebb használom kipróbálom letörölni azzal :) te használsz vmilyet? ha igen, meddig maradt fent?
2011. okt. 18. 13:38
 3/5 A kérdező kommentje:
*megpróbálom
2011. okt. 18. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem még, azért is kérdeztem, hogy milyet használsz, mert én igazán jó, nem kopós rúzst még nem találtam, és a kérdés fellelkesített, kipróbálom :-)

Viszont sikerült már olyan szemceruzát és szempillaspirált vennem, amit semmivel az égvilágon nem tudtam rendesen lemosni. A sima kékdobozos niveával, meg olivaolajos vattával le tudtam szedni azokat is.

2011. okt. 18. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Még én sem próbáltam ki,mert mondom mi van ha elrontom és nem tudom lesikálni. Csak a tesztert próáltam még a boltban, és az Astor most le volt árazva 3000valamennyiről 1800-ra a Rossmannban és rácuppantam. A testerről megítélve nagyon jó, és ennek a másik végében van ajakápoló is, így kevésbé/egyáltalán nem szárad ki a szád ettől a tartós rúzstól. Sokan hülyeségnek tartják,de szerintem egy jó találmány :) köszi hogy segítettél, így már bátrabban nekifogok, ha tudom hogy vmivel le lehet szedni:)
2011. okt. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!