Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik piercing a legvisszatas...

Melyik piercing a legvisszataszitóbb, legundoritóbb a lányokon? Esetleg a fültágitó?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
A fültágító a legundorítóbb!
2009. máj. 1. 22:23
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
A fültágító, az orrkarika, a nyelvben bármi, az orron/ajkaknál nazinagy golyó, 25 karika a fülben az mind undorító. A köldökben sem jó, ha valakinek szép a hasa. Ha meg nem az, akkor piercinget se tegyen bele...
2009. máj. 1. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

a fültágító elég visszataszító, főleg egy lányon

17F

2009. máj. 1. 22:41
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a fültágító ha már túl nagy akkor mindenképpen az főleg lányon.

Az orrba a karika is elég ciki, a bikáknak volt olyan :D

A köldök piercing meg szerintem nyálas.

Az is undorító szerintem amit a 2 mell közé raknak be vagy amit a csípőcsonthoz tesznek be. Ezek elég durvák.

Egyébként én szeretem a piercingeket, én is akarok párat, de szerintem némelyik baromság, inkább elcsúnyítja az arcot.

2009. máj. 2. 01:43
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
tágító meg a bazinagy szemöldök pc
2009. máj. 2. 10:59
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
PINA PC!!:))
2009. máj. 2. 12:47
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

fültágító.

Igazából lányon az orr pc áll jól,ha szép az orra + a fülbevaló,mármint ha több van,de ne vigye túlzásba:)

14/L

2009. máj. 2. 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Fültágító(de az sztem fiúkon is:S) , illetve a szemöldök pc
2009. máj. 2. 15:39
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

2orrlyuk között elég fura. Túl nagy fültágító esetleg. Am nem tudom, az orr piercingnél néha elgondolkodom, hogy nátha idején milyen lehet, de mikor ez nem jut eszembe, akkor ott se gáz, csak nekem nem kell :D

Nekem a köldökömben van egy, de max a barátom látja, meg esetleg a strandon látszik. A barátomnak tetszik, az utcán nem mutogatom. :)

2009. máj. 2. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:
9%

Az összes.

Talán a kisebb orr, meg a köldök pc az, ami még elmegy.

2009. máj. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!