Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Átszúrtam a fülem egy új...

Átszúrtam a fülem egy új piercighez, de a pc nem megy bele a lyukba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szilvásbuktán kívül xD
2011. okt. 15. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor nekem is sokáig fog gyógyulgatni, mert piszkálom sokat :D Most egy hónapos :)
2011. okt. 19. 22:50
 12/13 A kérdező kommentje:

Csak arra vigyázz, hogy nehogy elfertőzödjön. :)

Én egy fülpiszkálót fertőtlenítőbe mártok és azzal szoktam letisztítani a környékét. :)

2011. okt. 29. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Nah..pont ma csináltam egy hatalmas baromságot. Kivettem az eredetit...bele akartam tenni egy másikat. Vagyis hát egy kampós végű orrpiercinget, mert bnőmnek az van benne.. :S És hát addig piszkáltam, még ki nem vérzett.. Azóta nagyon fáj. Most visszatettem az eredetit és várok -.-" Sok fertőtlenítés meg minden, aztán majdcsak helyrejön :)
2011. okt. 29. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!