Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Azok is hordanak olyan nyaklán...

Azok is hordanak olyan nyakláncot, amin kereszt van, akik nem vallásosak, csak szimpla kiegészítőként viselik?

Figyelt kérdés
Sok emberen látom mostanában, ehhez képest mintha nem lennének olyan sokan vallásosak. Abból, hogy valaki hordja, szerintetek lehet arra következtetni, hogy vallásos is?

dec. 29. 19:51
A kérdező szavazást indított:
Szerintem aki hord ilyet, az vallásos is.
Szerintem aki hord ilyet, az nem feltétlenül vallásos.
13 szavazat
 1/6 anonim válasza:
80%
80-as évektől divat, pl Madonna. Pedig ő nem éppen Krisztust követi.
dec. 29. 20:10
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Persze, egy csomóan pl. kapnak ballagásra meg hasonló alkalmakra rokonoktól.
dec. 29. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Láttam rá példát.
dec. 29. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont, hogy a viselőinek legnagyobb százaléka csak divatból hordja, talán azt se tudja, mit szimbolizál.
tegnapelőtt 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Van aki bosszantásból hordja a keresztet.....azon viszont el lehet tűnődni, hogy hatágú csillagot miért nem hordanak csak úgy divatból?..
tegnap 17:57
 6/6 anonim válasza:

Ap.Csel. 7:43

Inkább Moloch sátrát hordoztátok magatokkal, s Refán isten csillagát, a bálványokat, amelyeket magatok faragtatok, hogy imádjátok őket. Ezért Babilonon túlra űzlek benneteket.

tegnap 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!