Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Otthon mivel lehet a fület...

Otthon mivel lehet a fület tágítani?

Figyelt kérdés

Én csak a fogpiszkálóról, fülpiszkárlóról, a tollbetétről és a szívószálról tudok igy hirtelen, de mi van még?

És ennél nagyobb dolgok mik lehetnek?

Amúgy az baj ha csak arcszesszel fertőtlenítem? Más nemigen van itthon.

Köszi!

2009. ápr. 29. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Arcszeszben kevés hozzá az alkohol

Ez a fültágítás pedíg rettenetes! Gusztustalan és őrült...most komolyan aki ezt 16 év körül emgcsináltatja elgondolkodik azon, hogy fog kinézni 20 év múlva? Mert a fül nem og visszazsugorodni...egy emgrágott rágó lesz a fülcimpa helyén ha már 50-60 éves lesz az ember...persze aki nem tervez ilyen hosszú életet vagy csak simán tetszik neki az azonosítatlan bőrdarab, csak tessék!

2009. ápr. 29. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem ezt kérdezte az illető.Egyébként nemigen van más,gondolom nem szeretnél szempillaspirállal a füledbe mászkálni :D Legegyszerűbb ha veszel/rendelsz egy tüskét amivel sokkal könnyebb kitágítani és csak 1000ft,és igen az arcszesz se épp a legjobb.Gyógyszertárba veszel tiszta alkoholt és avval csináld.El se kezd nélküle.Gondolom nem szeretnéd,hogy elfertőzzön.Ha nincs rá pénzed várj vele.
2009. ápr. 29. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
szia! hát figyelj, nekem 4mm-es a lyuk a fülemben és 2db fültisztitó van benne. sztem 1.2-es piercingekkel is lehet tágitani, én ugy kezdtem :). lehet kapni Apacsban meg ilyen piercingeseknél ilyen "csigát" amit igy belerakhatsz a füledbe :). sok szerencsét! :P
2009. máj. 1. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
én vettem a hobbiboltban sütőgyurmát, és csináltam itthon megfelelő méretű tüskéket és csigákat, azzal próbálkoztam..teljesen jó, csak közben abbahagytam, mert meguntam ezt a nagy procedúrát.
2009. máj. 3. 13:40
 5/8 anonim válasza:
ihazából bármivel amit otthon találsz csak ne legyen fa mert nkem attól gyulladt be...
2009. júl. 3. 17:32
 6/8 anonim válasza:
Hat sokmindennel lehet tagitani.Most tagitom a fulem kb 14mm-re s mar a vegen vagyok!En eloszor golyostoll bellel kezdtem,majd ketszer volt a fulembe ecset darab is,nem szamit mivel csak ugyelj h ne ojan dolgokat valasz ami esetleg szalkas,hanem inkabb ami fenyes es csuszosabb!Nem tudom h nalatok vane ojan hogy FIMO?!Itt ahol en lakom lehet venni ilyesmit,ami ojan mint a gyurma csak meg kell sutni vagy megfozni s az megkemenyedik az utolso ket lepesben en is ezzel tagitok tagitottam s ez meg jol is mez ki!Igazabol barmit lehet arra hasznalni hogy tagitsd a fuled a kepzelet a hatar nem muszaj egy csomo penzt rakolyeni ha esetleg ez lenyeg valakinek.A masik kerdesedre valaszolva szerintem ne arcszeszel hanem inkabb sima kekszeszel tisztogasd az a legjobb!Ez az elso komentelo valakinek szol hogy de igenis a lyuk beforr csak nem kell akkora jukat tagitani ami nagyobb 20 25mm-nel csak ido kerdese!s jotanacsokat adj ne blamalj!!!Es igenis egy flash lehet izleses lenni csak ne legyen bazi nagy s legyen szep!Visszaterve a kerdezonek sok sikert s hajra!!!(ha valakinek kerdese van itt lehet:didooo16@yahoo.com szivesen valaszolok mindennel kapcsolatos kerdesre:p)
2011. jún. 13. 12:39
 7/8 anonim válasza:
bármivel amit találsz othon.de mindig fertötlenisd..az eggyik barátnőm mindig tört le ágakat és méretre faragta őket amig akkora nem lett hogy egy normális fültágitót beletudott rakni.ha fával csinálod akkoris fertötlenisd bár nekem semmi bajom nem lett.és mindig probáld mozgatni a füledbe hogy ne nőjön össze a börrel:)
2012. aug. 21. 21:27
 8/8 anonim válasza:
14 mm-es tágítóhoz egy ceruzaelem megfelelő
2012. nov. 6. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!