Ennyire öregszem, vagy más is így van vele? (LINK)
Több sminkes, hajas videot nézek youtube-on (főleg külföldit), de ezt a gyöngyszemet ma találtam. Lehet, én vagyok már "öreg", de én 13 évesen nem sminkeltem magam, Szüleim le is vágtak volna egy büdös nagy pofont ha még netre is felrakom xD ( nem feltétlenül kell szó szerint érteni)! A csúcspont ott volt, mikor előveszi a szív alakú rózsaszín játék "sminszettet".
Nem azt mondom, próbálgasson otthon a fürdőszobában...de ne youtubeon beszéljen úgy, mintha szakértő lenne..
nektek vélemény?
22/L
"Szerintem tök mindegy, hogy a márka milyen márka, mert ha jó, akkor tök mindegy a márka."
[szájfény]"Nagyon édes szerintem és nagyon finom, mert én folyton ezt nyalogatom. Nem tudom mennyire egészséges a szájfényt nyalogatni, de ez egyfajta hobbi."
Ezeknél már visítok a röhögéstől. XD
Meg eszembe jutott, hogy mi itt fikázzuk őket, ők meg hogy örülhetnek, hogy megy fel a nézettségük. XD XD XD
Engem meg fogtok vetni most ezért,de én birom őket :)
MInden lány nézegette a ruháit, fésülgtte a haját, irt a naplójába és olyan lányos filmeket nézett vagy könyveket olvasott ahol a főhősnő, azzal együtt hogy nagyon divatos,kalandos dolgokat old meg, és persze sokat kacag. Ezek a gyerekek is hasonlókat csinálnak,ebben lényegtelen szerintem az hogy smink, ez nekik olyan lehet mint egy nagy pizsiparti, ami fel is vesznek. az egy másik kérdés hogy ezeket fel is töltik a youtubra amiért pár év mulva a fejüket fogják a falba verni, de ez nem is annyira az ő hibájuk hanem a szülök felelőtlensége, de szerintem nincs itt ilyen nagy tragédia.
a kisebbnél is kisebb
http://www.youtube.com/user/lilimakeupful
az egyik videóban szerepel a húga, akit nem hagy beszélni :D
"annyit elárulok, hogy egy füstös sminket fogok elkészíteni, vagyis nem füstös, inkább bulisat, de azért füstös is lesz"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!