Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13-14-15 éves lányok, nektek...

13-14-15 éves lányok, nektek mennyi smink cuccotok van? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mennyi és milyen sminktermékeitek vannak csajok? Hogy sminkeltek a hétköznapokon és eseményekre? Valamint milyen arcápolási termékeitek vannak?

Köszi a válaszokat előre is ^^

14/L

2011. szept. 25. 13:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Egy 3D-s (vagy 2D-s?:D) szempillaspirál, és szemhéjtus az alsó szempilláim tövébe. 14l
2012. ápr. 10. 18:26
 22/30 anonim válasza:

Őőő...nincs sok.

Parfüm,kölni: Sassy Swirls Vanilia Berry (Avon) ,Avon Today Tomorrow Always

Rúzs:Avon brilliánsfényű,és Extra Lasting

Szájfény: nincs,ajakbalzsamot használok noname-t

Korrektor: Avon clearskin korrektorstift

Szemhéjpúder: Maximás paletta,Janette 3-as,Lora 3-as,Lovely I <3 Satin,3db Essence Colour&Shine (Wear it!,Blue Moon és Stage beauty árnyalatok

Spirál: Nemrég fogyott el "Mascara" márkájú volt.

Tus: Color trend

Szájkontúr cerka S-he

Szemcerka: Lovely fekete

Alapozót..nem használok most tervezek venni

Pirosítóm nincsen...

Még használok szemhéjpúder alapot: Essence I <3 Stage

....Ennyi

13/L

2012. okt. 20. 22:46
 23/30 anonim válasza:

Előző vagyok!

Ez lemaradt:

Ja és arcápolás: Clearskin tonik (kék), Rival de Loop arclemosó tej és Himalaya herbals Nim arclemosó gél normál és zsíros bőrre.

Hétköznapokon korrektor szemcerka,nude rúzs,spirál

Események: Ugyanez csak élénkebb rúzst teszek fel,és a szemem is kifestem szemfestékkel ami alá alapot viszek fel.

2012. okt. 20. 22:55
 24/30 anonim válasza:
64%
Szánalom, hogy ennyi idősen mivel roncsoljátok az arcotokat. :D Én is 14 éves vagyok, még sincsenek ilyen készleteim... Egy arcradír és arckrém és csá.. Nem tudom miért kell a szüleiteket is ilyenekkel anyagilag kimeríteni. Meg belegondolhatnátok hogy egyáltalán nem tesz jót a bőrnek, és teljesen felesleges. Ha tetszeni akartok valakinek arról lemondhattok, inkább tanuljatok fiúzás helyett, ha pedig nem ez a cél akkor teljesen felesleges, nem hiszem hogy anélkül nincs eléggé emberi kinézetetek.
2013. máj. 21. 14:50
 25/30 anonim válasza:
100%

Nekem nincsen. Max van egy parfümöm, és egy labellom és ennyi. Arcápolásra meg nivea arckrém.

13/l

2013. júl. 3. 09:59
 26/30 anonim válasza:

1 db Miss Sporty szempillaspirál

1 db noname-s miniszempillaspirál

1 db szinezett Labello

1 db Esence szemceruza

Hétköznapokra : szinezett Labello

Eseményekre : szinezett Labello,szempillaspirál,esetleg szemceruza

2015. aug. 27. 15:44
 27/30 anonim válasza:
*13/L
2015. aug. 27. 15:47
 28/30 anonim válasza:

15 vagyok, alapból nincs pattanások szerencsére, szóval nem kell az a sok vacak szar az arcomra. Szempillaspirál 3db: :essence Get Big Lashes--ez gyönyörűen emeli és hosszabbítja intenzív fekete színnel,

:fene tudja milyen márkájú Pump Up! sárga tubusos elemlő, és egy vízálló

Meg van egy szemöldökceruza, Rimmel, dark brown 001 árnyalattal...

Régebben egy hónapig micellás vízzel mostam arcot reggel és este is de nem vált be, zsíros lett a bőröm. Most almaecettel mosok, fogfehérítő meg heti 1x szódabikarbóna bőven elég :) Nekem ennyi.

2016. máj. 5. 12:17
 29/30 anonim válasza:
Szia:) Tudom mar nem aktuàlis a kèrdès de megszamoltam ès nekem összesen 79 db sminktermekem van, de ebbol nyilvan hetkoznapokon csak keveset hasznalok. Szimplan erdekel ez a tema ennyi:D Egyèbkènt a rúzsceruzàtol kezdve, a bronzositon at a csillamos szemkonturceruzaig minden van😂
2016. júl. 26. 21:41
 30/30 anonim válasza:
ja ès a 79 darabos sminkeszlet 14/l
2016. júl. 26. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!