13-14-15 éves lányok, nektek mennyi smink cuccotok van? (többi lent)
Mennyi és milyen sminktermékeitek vannak csajok? Hogy sminkeltek a hétköznapokon és eseményekre? Valamint milyen arcápolási termékeitek vannak?
Köszi a válaszokat előre is ^^
14/L
Őőő...nincs sok.
Parfüm,kölni: Sassy Swirls Vanilia Berry (Avon) ,Avon Today Tomorrow Always
Rúzs:Avon brilliánsfényű,és Extra Lasting
Szájfény: nincs,ajakbalzsamot használok noname-t
Korrektor: Avon clearskin korrektorstift
Szemhéjpúder: Maximás paletta,Janette 3-as,Lora 3-as,Lovely I <3 Satin,3db Essence Colour&Shine (Wear it!,Blue Moon és Stage beauty árnyalatok
Spirál: Nemrég fogyott el "Mascara" márkájú volt.
Tus: Color trend
Szájkontúr cerka S-he
Szemcerka: Lovely fekete
Alapozót..nem használok most tervezek venni
Pirosítóm nincsen...
Még használok szemhéjpúder alapot: Essence I <3 Stage
....Ennyi
13/L
Előző vagyok!
Ez lemaradt:
Ja és arcápolás: Clearskin tonik (kék), Rival de Loop arclemosó tej és Himalaya herbals Nim arclemosó gél normál és zsíros bőrre.
Hétköznapokon korrektor szemcerka,nude rúzs,spirál
Események: Ugyanez csak élénkebb rúzst teszek fel,és a szemem is kifestem szemfestékkel ami alá alapot viszek fel.
Nekem nincsen. Max van egy parfümöm, és egy labellom és ennyi. Arcápolásra meg nivea arckrém.
13/l
1 db Miss Sporty szempillaspirál
1 db noname-s miniszempillaspirál
1 db szinezett Labello
1 db Esence szemceruza
Hétköznapokra : szinezett Labello
Eseményekre : szinezett Labello,szempillaspirál,esetleg szemceruza
15 vagyok, alapból nincs pattanások szerencsére, szóval nem kell az a sok vacak szar az arcomra. Szempillaspirál 3db: :essence Get Big Lashes--ez gyönyörűen emeli és hosszabbítja intenzív fekete színnel,
:fene tudja milyen márkájú Pump Up! sárga tubusos elemlő, és egy vízálló
Meg van egy szemöldökceruza, Rimmel, dark brown 001 árnyalattal...
Régebben egy hónapig micellás vízzel mostam arcot reggel és este is de nem vált be, zsíros lett a bőröm. Most almaecettel mosok, fogfehérítő meg heti 1x szódabikarbóna bőven elég :) Nekem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!