Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13-14-15 éves lányok, nektek...

13-14-15 éves lányok, nektek mennyi smink cuccotok van? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mennyi és milyen sminktermékeitek vannak csajok? Hogy sminkeltek a hétköznapokon és eseményekre? Valamint milyen arcápolási termékeitek vannak?

Köszi a válaszokat előre is ^^

14/L

2011. szept. 25. 13:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
14l lemaradt :D.
2011. szept. 25. 14:41
 12/30 anonim ***** válasza:
22%

hétköznapokra alapozó,korrektor,púder,pirosító,szempillaspirál,szájfény labello vagy semmi, eseményekre szemhéjpúder lila, arcápolóm tonik,arcradír,pakolás,hidratálókrém tudom hogy aztmondják túl fiatal vagyok a sminkhez de én így érzem jól magam és mikor elkezdtem a barátnőim csak csodálkoztak hogy de gyönyörű vagyok,am csak zaért kezdtem el mert pattanásos a bőröm és antibakteriális púdert használok remélem segíthettem

13,5L

2011. szept. 25. 14:50
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

Húha, nekem sok minden van :)

Arcra: - 3 féle alapozó: Avon color trend, Miss sporty so clear, Synergen, ezekből mindből 1-es és 3-as (Avonnál Ivory beige és beige) árnyalat (ha keverni kell)

- 2 korrektor: Avon color trend,Avon clearskin

- Púder: Oriflame very me, Miss sporty

Ajkakra: - levendulás, Avon care E-vitaminos, sima Mülleres, és labello szőlőzsírok

- Vino disco és Iced champink Avon colortrend rúzs

- S-he stylezone 621-es rúzs

- Bebe, Fabb és L'oreal szájfények (nem nagyon használom őket)

- kontúrcerkák :)

Szemekre: - Spirál: Oriflame beauty, Manhattan first flirt

- 1 szempilla göndörítő, 1 tiszta spirálkefe (szemöldökre)

- Miss sporty fabulous eye gloss (fekete)

- 2 Essence kétágyas szemhéjpúder (2 ezüst, fekete-fehér)

- Kék kétágyas Lovie szemhéjpúder

- szemcerkák: fekete-ezüst Avonos, több egyszerű fekete Avonos, Miss sporty fekete, kék Lovie, egy natúr-barna (nem tudom elolvasni a nevét :D), fefér Essence

- Fekete Avon füstösítő (füstös szemhez)

- Miss sporty szemhéjtus

- Essence szemhéjtus

- Avon colortrend ezüst szemhéjtus

- Egy 6 színű sminkpaletta

Hétköznap: alapozó+púder, felül a szemem feléig feketével húzom ki, alul nagyon picit a külső szemzugomtól fehérrel+ szempillaspirál+ szőlőzsír

Eseményekre: alapozó+púder, belső szemzugba fehér szemhéjpúder, utána a két ezüst (a világosabb előbb, utána a sötétebb), aztán fekete, erre a fekete tus, szempillaspirál+szőlőzsír

Arcápolás: Baela young soft and care 3in1 arclemosó (naponta 3x használom

Avon clearskin tonik (napi 1x)

Rival de Loop Clear-up Strips (mitesszereltávolító csíkok, Rossmannban lehet kapni)

3 féle Avonos arcpakolás (holttengeri kristályos, levendulás és egy lehúzható)

radírozásra cukrot és citromlét használok, és most rendelek az Avontól mitesszer eltávolító arclemosót :)

Egyebek:

Körömlakkok: barna, fekete, kék, fehér, átlátszó, natúr, piros, sárga, zöld

Hajápolás: Bánfi sampon és hajszesz, Wu2 sampon, Avon demage repair sampon, Got2b straight on! hővédő, Bellissima hajvasaló, valami másik cserélhető fejes hajsütővas (nem tudom a márkáját :)), got2b hajzselé

Parfümök: Oriflame FIre, Blue drops, Victor Hugo, Mary Kate and Ashley South Beach chic, St' oliver woman

Epres és gránátalmás testpermetek

Foot works lábradír, lábkrém, lábpakolás

Csomó kézkrém

14/L, remélem tudtam segíteni... úr isten, összegyűjtve milyen sok :O nem is tudtam, hogy ennyit foglalkozom magammal :D pedig tényleg nem vagyok az a fajta :)

2011. szept. 25. 14:59
 14/30 anonim ***** válasza:

púder: 1 db rimmel stay matt

alapozó: azt nem használok

szempillaspirál: 2 db Maybelline the Falsies Volum' Express, Loreal Volume Milion Lashes

szájfény: 4, 1 labello

szemceruza: kettő,egy fekete,egy fehér

korrektor: 1,garnier,mert karikás a szemem

sz.púder: 1 négyágyas alverde, 1 manhattenes

arcápolók: alverde lemosó, fabulon tini-tonik, garnier tonik, garnier bőrradír

parfüm: 1 playboyos: play it sexy avril lavigne: wild rose

14/L

2011. szept. 25. 16:01
 15/30 anonim ***** válasza:
44%

Nincs valami sok sminkem...

Hát van 3 db szempillaspirálom: Rimmel day to night, max faktor meg Essence

3 szemhéjtus: 2 essence és egy noname de jó

4 db négszínű szemhélypúder( new york colour meg essence)

5db rúzs (she meg new york colour)

2 db Alapozó(nyc, miss sporty)

1 db pirosító(nemszeretem annyira)

1 púder( azse a kedvencem)

4 szemceruza. 1 feket essence, 1 fehér essence, 1 nagyon szép ezüst MAC k.rva drága, meg egy kék noname

Arcápolók: tonik(nivea, garnier) sminklemosó(garnier) mer testtápolók

Körömlakk: nyc, essence meg 1 rimmek de nem jobb

Hétköznapi smink: hát ha nagyon zsíros vagy fénylik vagy ragyás a bőröm akkor alapozó.8ez ritka), amúgy felülre egy vékony ívben tus, meg csak felül szempillaspirál, alul a vízvonalon fehér szemcerka és hát néha még a felső szemhélyra egy natúr szemhélypúder.

Alkalmi smink: hát akkor kifejező füstös szem és ennyi.

Szerintem nagyon nem kell sminkel egyébként van műkörmöm is, rendes zselével, pici és nem látszik hogy mi és halvány már 2 hete vsn és még semmi baja. na jó ennyi 14 múltam 1 hónapja

2011. szept. 26. 20:24
 16/30 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szoktam sminkelni magam, de van azért elég sok c uccom: ) kb 5 szempillaspirál. Sok szájfény. Rúzst nem használok. Alapozó, korrektor és púder, amiket szoktam használni, mert néha pattanásos vok. Sokféle és sokszinű szemhéj púderem van :) szemcerka és tus is van egypár :D

Szoktam használni krémeket, arc, kéz, test, de nem mindig. Parfüm alap. :) arcradír pattanás ellen. Asszemennyi :)

2011. szept. 28. 16:43
 17/30 anonim ***** válasza:
87%

Nincs semmilyen sminkcuccom, mert nem szoktam sminkelni :D

14/L

2011. szept. 28. 17:06
 18/30 anonim ***** válasza:
Van egy pár. xD Alapozó, púder, szemcerkák, szempillaspirálok, szájfény, rúzs... szinte minden. x) Persze hétköznapokra csak alapozót szoktam a bőrhibáim miatt, meg szempillaspirált (néha szemceruzával). A számra általában labello-t teszek. :) Én reggel-este használok arclemosót és pattanások elleni hidratálót, két-három naponta arctisztító tonikot és hetente bőrradírt.
2011. szept. 28. 19:02
 19/30 anonim ***** válasza:

3 féle alapozó (2 Miss Sporty,1 Maybelinne)

2 féle púder ( az egyik megint Miss Sporty,a másik NYC)

2 féle szemhéjtus (Essence,meg valami noname)

2 féle noname szemceruza

2 féle szájfény (1 essence,másik noname)

DM-es arctonik

plusz vannak még szemhéjpalettáim,3 féle színben,de őket nem használom :)

Eseményre és iskolába is ugyan olyan sminket viselek,alul szemceruza,fölül tus :)

2011. szept. 29. 14:46
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sok cuccom van..A legfontosabb szabály:CSAK JÓ MINŐSÉGŰT VEGYÉL!...Nekem essence max factor,Manhatten..meg ilyen dolgaim vannak..Suliba nem szoktam magam,de ha akarod akkor szerintem szempillaspirál(fontos)..valami natur világos barna színt tegyél fel vagy rózsaszín,szájfény,szemceruza
2012. ápr. 10. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!