Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb szempillaspirál?

Melyik a legjobb szempillaspirál?

Figyelt kérdés
Lehetőleg L'Oreal,Astor,vagy valami márkásabb.
2011. szept. 20. 21:47
1 2
 11/13 Hailey13 ***** válasza:
100%

astor big@beautiful:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

biztos ismered, szétreklámozták. szerintem tökéletes, két réteg már elég feltűnő, egy réteg meg pont a gyönyörűen dús és hosszú, fekete, de mégis természetes:) szóval igazából te döntöd el, mennyire bevállalós vagy aznap;)

mindenkinek csak ajánlani tudom, a keféje is nagyon jó, legközelebb is ilyet fogok venni. nem zárom ki, biztos van ennél is jobb, de 2000 körüli árban van, és nagyon jó minőségű, tehát maradok nála egyelőre:)

[link]

remélem segítettem

2011. szept. 24. 15:18
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen volt,de én nem szerettem annyira.Volume Colossal is volt,sőt,a kedvencek közé tartozott,de eddig a legjobbnak az Astor Stimulongot találtam.

Egyébként azért kérdeztem,mert újat akarok venni,mivel a mostani kifogyott...=/

2011. szept. 24. 21:44
 13/13 anonim válasza:
avon super drama a favoritom
2012. okt. 2. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!