Szerintetek 14 évesen sok ha a suliba felrakok egy kis púder, meg szempillaspirált?
Kedves utolsó! Akkor téged jó néhányan nézhetnek hülyének az utcán, ha minden fél percben elröhögöd magad. Nem értem mi rossz van abban ha egy 14 éves tinédzseren van alapozó hogy ne látszódjanak a pattanásai..Mert nem valami vonzóak.
És az, hogy egy kicsit ki van emelve valakinek a szeme ennyi évesen, semmi gond nincs belőle. Eléggé maradi vagy.
Már nem az van ami kb 30-40 éve volt. A mai gyerekek sokkal előbb érnek, ezt nem csak én állítom, utánanéztem.
40 évvel ezelőtt a lányoknak átlagban 15-16 évesen jött meg az első menstruációjuk. Most már az a természetes, ha kb 11 évesen jön meg. Tudom hogy ez nem igazán ide tartozik, ezt csak azért írtam, hogy észrevedd magad.
14/L
Kedves Linda!
Utolsó vagyok.
Igazán imádnivaló a szarkazmusod. Szerintem pedig egy 14 évesnek bőven elég maximum korrektorral eltakarnia a pattanásait, bár tudom, hogy mainapság rettentően fontos minél korábban felnőni. De felőlem aztán nyugodtan kenjetek magatokra sok kiló és réteg alapozót. Ti lesztek tőle x éven belül ráncosak, én pedig csak jót szórakozok rajtatok.
És igen, remekül szórakozok az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!