Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi történt a körömlakkommal?

Mi történt a körömlakkommal?

Figyelt kérdés

Egy hete mikor kilakkoztam vele a körmeim még ilyen szépen berepedezett:

[link]

Ma megint kifestettem vele, de alig akar csinálni valamit, mondhatom hogy semmi nem történik vele, épp hogy megreped egy csíkban. Pedig ugyanúgy csináltam mint múltkor, nem lett túl vastag se a réteg. :/

2011. szept. 10. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy rossz minőségű a lakk,vagy beszáradt.
2011. szept. 10. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Hú bocs az offért de hogy lehet ilyet csinálni? Hogy berepedezzen? X)
2011. szept. 10. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Van direkt repedezős lakk (ált. cracking jelzővel illetik), ami megrepedezik a körmön, akár egy másik lakk fölött is.
2011. szept. 10. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyenről még nem is hallottam, köszönöm. :D
2011. szept. 10. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:

OFF

szerintem félreértettétek, eleve repedezős lakkal kente le, és nem repedt be. Szerintem...

2011. szept. 10. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Megvártad, hogy alatta teljesen megszáradjon?
2011. szept. 11. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem utolsónál a pont, ha nem hagyod az alapréteget teljesen megszáradni (szóval hagyj rá jó fél órát), akkor nem az igazi, szerintem itt lehet a probléma.
2011. szept. 13. 21:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem az a probléma, ugyanis több mint egy napos körömlakkra festettem rá. És ugyanúgy csináltam mindent mint a múltkor, és akkor még működött. Nem is száradt be sem.
2011. szept. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!