Valaki definiálná miért számít menőnek a piercing?
Ez nem kötekedés nem provokálás és miegyebek.
Csak kíváncsi vagyok arra hogy mi visz rá embert hogy szétlyuggassa a bőrét ilyesmivel. Mert az egy dolog hogy egy ideig "jól néz ki" de utána meg járkálnak orvoshoz hogy ott maradt a seb meg gennyesedik stb. .
Ezt az önkifejezéses liberális maszlagszöveget én is ismerem...
Én most itt személyes véleményre vagyok kíváncsi.
Hát nem tudom, hogy milyen válaszra vársz, mindenesetre én elmondom nekem miért tetszik. 8.os koromban, ballagásra megcsináltattam, a köldökömbe, mert az egyik barátnőmnek is volt, és nagyon megtetszett. Anya persze nem engedte meg, de hát akkor éppen "lázadó" koromat éltem. Igaz a nyár végén történt egy kis "baleset", az akkori cicámnak megtetszett, összekarmolt, begyulladt, de nem vészesen. Ugyebár hülye fejjel okoskodtam, ó hát akkor kiveszem éjszakára. Aha, csak éppen másnapra beforrt. Én meg csak álltam és néztem, hogy most mivan?? Aztán végülis a következő nyár elején megint csak átszurattam, mert akkor már a bikinihez milyen jól fog állni. El is késtem miatta az évzáróról..na mind1.. azóta eltelt 6 év, és még mindig hordom..Nem tudom, hogy miért, de ha most kiveszem, úgy érzem mintha "megcsonkítottak" volna.. ha más lánynak nincs a köldökébe, ki bánja, tök normális.. de ha én a hasamat elemzem piercing nélkül, hát eléggé borzasztó. Egyszerűen nem bírom elviselni, hogy ne legyen ott. Gondolom az évek tehetnek róla, hogy ennyire megszoktam, ragaszkodom hozzá. És most már nem azért, mert "hű de menő" meg mindenkinek van.. hanem egyszerűen csak tetszik. Igaz nem is szoktam mutogatni, én nem élek ezzel a lehetőséggel. Azóta csináltattam egy tetkót is, mert több éve kinéztem magamnak egy szép mintát, és hasonlót csináltattam, csak sokkal-sokkal szebbet, jobbat. Az első hónapban szinte csak olyan ruhát vettem fel, amiből kilátszódott, de most már nem. Én tudom, hogy ott van, de nem mutogatom. Nincs rá szükségem, hogy mások "csodálják". Nekem tetszik és kész. Az, hogy másnak tetszene-e egyáltalán, csöppet sem érdekel.:D
Huhh hosszút írtam, azt hiszem...:D
21/L
Miért lenne menő?
Nekem van 4 darab, plusz egy halom tetkó, ami még lesz bőven, de ugyanolyan embernek érzem magam, semmivel se vagyok több vagy kevesebb.
Mint egy fülbevaló, csak nem a megszokott átlag helyen van.
Nekem tetszik, jól érzem magam tőle, de se nem menő, se nem orvosi eset. (nem marad seb és nem gennyesedik, ha profi szúrja okés lesz, gondolj a fülbevalóra, semmivel se másabb csak a hely nem az)
22/L
Én csupán azért tetettem be piercingeket, mert nagyon szeretem az ékszereket. És számomra ezek is ékszerek. Ugyanígy vagyok a tetoválással is.
Lázadásnak nem mondanám a dolgot, én szeretném, ha édesanyám nem ennek fogná fel a dolgot. Valamilyen szinten megértem, hogy nem szereti ezeket a dolgokat, az ő idejében tényleg leginkább a bűnözők éltek a tetoválással(bennszülött néphez meg nem látogatott el:)). Igaz, az kicsit fura, hogy nem is kíváncsi a tetoválásomra, hogy milyen, hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!