Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van szinte mindenkinek...

Miért van szinte mindenkinek Fila táskája?

Figyelt kérdés
Mit szeretnek benne annyira?
2011. szept. 10. 10:39
1 2
 11/18 anonim válasza:

mert azért.

[link]

2011. szept. 10. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
2011. szept. 10. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:
11:29 te beszélsz???? kb 10 helyesírási hiba van egy mondatodba inkább vedd elő és tanulj meg írni az nálad aztán tényleg egyedi lenne és utána oszd az észt!
2011. szept. 10. 16:17
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Én speciel szarok rá, hogy mennyi jön velem szembe. Olcsó volt. Ennyi erővel a Suzukisok is eladhatják a kocsijukat, mert már boldog boldogtalan azzal furikázik. Ciki ennyi erővel az is? Szerintem az anime/japán őrület sokkalta cikibb...
2011. szept. 10. 23:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem nincs. :D

Egyébként azért lett annyira gyakori, mert olcsó. És ami olcsó, azt szeretik az emberek.

2011. szept. 21. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Engem nem nagyon érdekel... Nekem is van egy tornazsák, bár én nyertem a tesco oldalán.

Igazából nem értem minek kell ezt így felfújni... Akkor ne vegyen senki, mert mindenki ilyet fog venni? Így lehet hogy hozzájutott 1-2ezerért, boltban meg jóval drágább. Nekem nincs bajom vele, mindenki azt hord amit akar és amire telik neki. Ha valakinek ciki, akkor ne vegye fel ilyen egyszerű.. Amúgy akkor ilyen alapon mást se vegyünk mert másoknak is van...Ha valaki annyira ellenzi ezeket a "tömegdolgokat" akkor varrasson külön ruhatárat csináltasson egyedi táskát és még sorolhatnám. Amúgy meg ki mondja meg hogy ez ciki vagy gáz?

Mit szeretnek benne annyira? talán hogy olcsó és még is márkás... Így lehet az is megtudta venni akinek esetleg nem telik rá normál áron...

2011. szept. 22. 10:37
 17/18 anonim ***** válasza:

16:17-es, azért van benne 10 helyesírási hiba, mert a te mondatodat másoltam ki az elejére.

De különben tényleg elgondolkozhatnál azon amit írtál. Ha már vagyunk barnák, szőkék, feketék, akkor máris nem vagyunk ugyan olyanok. Mellesleg mindenkinek van feje, van szeme, legtöbbünknek haja is, és jobb esetben két lábunk és két karunk. Most akkor ciki, hogy egyformák vagyunk?

2011. szept. 24. 10:29
 18/18 Nyelvvizsgás válasza:
10:56-os!! (7.válaszos) OMG! feszes felső,hurka kilóg?? ezt most komolyan leírtad?! Basszus,ez...Én nem tudok mit hozzászólni....:O Ha nem is szereted a ducikat,nem kéne ilyen nagy hangot adni neki.
2011. nov. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!