Az Ázsiába mennyibe kerül az uv-lámpa, és a zselék?
Első vagyok, körmös.
Megvan már, hogy hova fogsz menni? Mert ott lehet adnak cuccokat, előre felesleges lenne megvenni, mert lehet, hogy nem is engednék, hogy azzal tanulj/vizsgázz.
Háát pesten néztem okj képzés.:)ott adják a kezdő csomagt (zseléket szerszámokat) én nagyon alap dolgokat akarok venni .mondta btnőm h vegyek ujjat (műanyag) és azon gyakorolgassak h a képzésen is elvileg azon kell majd :)
am tudsz pest közelébe valami nagyon jó műkörmös sulit ?:):D
Hát ha jó képzésre mész, akkor nem gyakorló ujjon fogtok tanulni, hanem modellen. Igaz nem pesti vagyok, de akiket ajánlok: Crystal nails (rengeteg képzésük van, jó tanárokkal, csak sajna nagy a létszám), Darabos Évi (ő egy nagyon jó körmös, itt a honlapja: www.mukormos.hu szintén okj-s képzéseket, és továbbképzéseket is tart) Hívd fel őket, és érdeklődj.
Azért nem ajánlanám, hogy megvedd előre az anyagokat, mert ha suli előtt elkezdesz gyakorolgatni, rosszul rögződhetnek a mozdulataid, amit később nagyon nehéz kijavítani. Másik meg, hogy nem mindegy, milyen anyagokat veszel. Zseléből is van sűrű, közepesen sűrű, porciból gyors, és lassú kötésű, stb... Egy rosszul megválasztott anyaggal csak szenvedni fogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!