Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A körömzselém miért nem...

A körömzselém miért nem szárad uv lámpa alatt?

Figyelt kérdés
Szóval,kezdő vagyok ebben a szakmában,és arra lennék kiváncsi,hogy miért nem szárad rá az épitőzselé a körömre,vagyis a teteje ragacsos marad és igy nem lehet rá dolgozni:( a lámpám 1x 9Wattos..vagy a teknikámmal lehet a baj? pedig ugyan úgy portalanitom a körmöket,reszelem...stb
2011. júl. 8. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a lámpád rossz
2011. júl. 8. 12:58
 2/11 A kérdező kommentje:
szerinted kicsi a teljesitménye? és akkor hány Wattos lenne a jó?
2011. júl. 8. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem is 9w-os lámpám van és teljesen jól megszárad benne a zselé. miután lámpáztad letörlöd acetonos lakklemosóval vagy fixálóval?
2011. júl. 8. 13:22
 4/11 A kérdező kommentje:
nem,mert tiszta ragacs az egész,félek h letörlödik:s te meddig szoktad a lámpa alatt hagyni a körmöt??
2011. júl. 8. 13:31
 5/11 A kérdező kommentje:
ja igen,és 1x 9Wattos a lámpád,vagy többször?
2011. júl. 8. 13:33
 6/11 anonim ***** válasza:
1x9w-os. 2-3 percig szoktam bent hagyni. ha konkrétan ugyan olyan állapotban veszed ki a lámpádból mint ahogy beraktad (tehát "folyós" a zselé) akkor rossza lámpa, ha csak kicsit ragacsos a teteje azt töröld le acetonos lemosóval nem lesz semmi baja, de csak akkor ha már nem raksz rá több réteget, mert ha még akarsz rá akkor azt a ragacsos (vagy matt/reszelt) felületre kell felvinni, mert azon tapad meg a zselé.
2011. júl. 8. 14:36
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged!:$
2011. júl. 8. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szivesen. meg ha nem a lámpád a rossz és nem is az van amit leírtam akkor lehet, hogy a zselé minősége nem megfelelő. mit használsz?
2011. júl. 8. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A zselé ragacsosra köt...a tetejét töröld át fixálóval. Ha nem vagy biztos a kötésben, akkor kocogtasd meg. Ha nem tompa hangja van, akkor megkötött.
2011. júl. 8. 22:53
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2011. júl. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!