Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor és mivel mossátok le a...

Mikor és mivel mossátok le a sminket?

Figyelt kérdés
Szóval amikor hazaértek, akkor az este használt arclemosótokkal mossátok le az alapozót? És este pedig újra használjátok? Mert azt nem szeretném, h 2szer mosom meg az arcom naponta, viszont az idegesít, ha a sminkem még rajtam van 2 óráig otthon, és csak este mosom le.
2011. szept. 1. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mindig este mosom le, sima arclemosó tejjel, aztán bekenem az éjszakai krémemmel. De ha idegesít, akkor csináld úgy, hogy amikor hazamész lemosod sminklemosóval, este meg már csak sima hideg vízzel (nagyon jót tesz az arcnak a napi hideg vizes lemosás) és utána kenheted az éjszakai krémet (ha használsz)
2011. szept. 1. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szappannal mosom le mindig.
2011. szept. 2. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Garnier-es sminklemosóm van, erre legalább nem vagyok allergiás. Csak a szemem sminkelem, és azt este törlöm le vele.
2011. szept. 2. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha van rajtam smink, akkor egész nap rajtam van (kivéve, ha mondjuk edzeni megyek vagy strandra vagy egyéb olyan helyre, ahova nem célszerű sminket tenni...), és este mosom le Vichy arclemosóval (tejjel vagy tonikkal, attól függ). Engem nem idegesít, ha van rajtam smink otthon :).
2011. szept. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!