Miss Rose; Lora; Editt; L. A. Colours; Qianyu; Jollie France. Próbáltátok már valamelyik "párszázas márkát"?
Figyelt kérdés
Mi volt az a termék, amit bármelyiktől kipróbáltatok?
TAPASZTALATOK? VÉLEMÉNYEK? KEDVENCEK... MINDEN JÖHET!!!
2011. aug. 30. 21:11
1/6 anonim válasza:
LA Colors mitől párszázas márka?
Amúgy nekem Quianyu palettáim vannak, nagyon jók a színei.
2/6 anonim válasza:
A Quianyu szemhéjpúderei nem rosszak... Szépek a színek és mondhatni tartós is. :D
3/6 anonim válasza:
Én a Lora, Jollie France körömlakkokat próbáltam, pár napig nem koptak nekem, de a színeik szépek nagyon. Főleg a Lora lakkok, na azoknak olyan fényük van, hogy kenterbe verik a többezres lakkokat, komolyan!!
4/6 anonim válasza:
Miss Rosé palettám van, szeretem. Pigmentált, erős színek.
Lorától vannak szemcerkáim, nagyon jók! Meg van arcszínező gyöngyöm is, az is szép.
Qianyu lakkjaim vannak, azok nagyon rosszak. Alig bírnak pár órát, már pattognak.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!
a továbbiakat is várom:)
2011. aug. 31. 08:04
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én pár hete újítottam be egy-két Miss Rose palettát és és nagyon jók :) Tartósak, kezelhetőek és nem utolsó sorban gyönyörűek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!