Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet kapni ilyet valamelyik...

Lehet kapni ilyet valamelyik H&M-ben?

Figyelt kérdés

Régóta ilyen színű lakkokat szeretnék, és ezek nagyon megtetszettek. Lehet valamelyik üzletében kapni még ilyet? Mert mikor múltkor voltam nem láttam ilyeneket.

ezt nagyon szeretném:

[link]

és ez a másik: (ez nem olyan fontos, ilyen színt máshol is láttam, de az előző nagyon az lenne, mert sehol nem találok ilyen színt...)

[link]

2011. júl. 27. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
a másodikat szinte bármelyik drogériában beszerezheted, a az elsőhöz hasonlót szerencsére már rég láttam, ne vegyél ilyen ocsmányat... és ha a második gyöngyház hatású akkor inkább olyat se. istenem miért ilyen ízléstelen a legtöbb ember?...
2011. júl. 27. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:

egyrészt az első a kedvenc színem.. másrészt nem ez volt a kérdés.. harmadrészt meg senkinek semmi beleszólása abba, hogy kinek milyen a stílusa és ízlése.

Nekem eszembe nem jutna téged vagy akárkit kritizálni csak így, bár igen, ez jellem kérdése.

2011. júl. 27. 17:45
 3/5 hot_kiss ***** válasza:

Feladtad ám a leckét rendesen. Nekem is tény, hogy nem tetszik, de a Te körmeid(:

Én a helyedben megkérdeznék egy-két körmöst, hogy hasonló lakkról nem tud-e.

2011. júl. 27. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
azon túl, h kifejtettem a véleményem, szerintem meg is válaszoltam a kérdést. (elsőt nem láttam mostanában sehol, másodikhoz hasonló szín egy csomó drogériában) Úgyh nem értem mit picsogsz.
2011. júl. 28. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy hasonló színűt találtam a teszveszen Moyra körömlakkban:

[link]

De ha benézel a Rossmann-ba, Dm-be, ott is lehet, hogy találsz az Essence lakkok között hasonló színűt.

Remélem, segítettem valamit :)

15/L

2011. júl. 28. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!