Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Septum piercing veszélyes?

Septum piercing veszélyes?

Figyelt kérdés
Szeretnék septum piercinget, magamnak szúrom, van fertőtlenitőm, kesztyűm, steril branüll tűm. Másnak szúrtam már, nem lett belőle baja. Nekem már van 2 piercingem, azt piercer szúrta, már rég. Viszont picit paranoiás vagyok..Van olyan, hogy begyullad az egész orrom és le kell vágni ? :S Vagy nem életveszélyes? Nincs fémallergiám, és a sterilitással sincs baj... Csak komoly válaszokat, köszi.
2011. aug. 30. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
35%
Ja, mert lehet, hogy megismersz egy olyat, mint én, aki csak azért képes összebarátkozni veled, hogy majd kitéphesse...
2011. aug. 30. 21:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felettébb hasznos és magas intelligencia szintre utaló kommentárodat. :DD
2011. aug. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!