Olyan idegesítő, hogy kis 12 évesek sminkelik magukat. Titeket nem akaszt ki?
én 16 évesen kezdtem el magam sminkelni mikor középsuliba mentem de akkor is csak egy kis spirál megy kevés szemcerka. Most meg már csak spirál.
Szerintems sem kéne ilyen fiatalon agyonsminkelni magukat aztán meg már 20 évesen tiszta ráncosak lesznek a sok alapozótól. Én még most sem használok csak alkalmakkor. 19/L
Tökéletesen leírtad az 5-6-os lányokat az iskolánkból. Pedig ez egy 8 osztályos gimnázium válogatott gyerekekkel...
Ma kiültem a főtérre és láttam 3 13 éves lányt,kisminkelve,cicanaciban és ott dohányoztak a parkban. Barátnőmmel akkorát néztünk... Tiszta szánalom.
14L
Ennél már csak az az idegesítőbb, amikor a 11-12 éves kis p.csáknak olyan képei vannak facebookon: hogy a lehető legtöbbett mutató topp, a bénán elkent alapozó, azt a kis semmi kitömött cs.csét kirakja, kezébe a cigi vagy bikini azt aláírja h: csöcsibaba, lájk h teccik, na milyen, blablabéa na meg sminkelni se tudnak. Azt nevezik sminknek h a lehető legócskább szájfény, ami lekopik meg 5 kiló alapozó meg szép bénán kihúzza alul a szemét jó durván azt azthiszik h ők hűdeszépek. Magassarkú azt mindjár elesnek benne. Meg diszkó hát úristen ott is már mindenkit beengednek azt menőznek hogy miket hazudtak az ősöknek h elmehessenek. Tiszta gáz h 12 évesen nekik a f.sz kell micsinálnak 16 évesen? Kiégnek mer semmibe nem találnak majd örömet. Pff szánalmas de nembaj mert elvesztegetik ezeket az éveket. Inkább tanulni kéne.
13 éves vagyok és nemvolt még fiúm persze a sulimba is van olyan aki 1 évvel idősebb de már 10 évesencsókolózott meg stb nemisegy. Azt pár hétig járnak a fiúval utána 2 nap múlva már mással.
Örülök h előttem értelmesek irtak. Jó látni h vannal még normális emberek is:)
Én 14 múltam, és sminkelek.Őszintén szólva leszarom hogy ki mit gondol.Teljes mértékben az én dolgom, és ha a szempillaspiráltól, pirosítótól meg szájfénytől jobban érzem magam akkor kenem.
Bár én is most 8-ban kezdem évelejétől.És egy éve nem ezen járt még az agyam.
Ha a sminktől eltekintünk, nekem sem volt még fiúm, és nem is smároltam senkivel viccből sem.Az olyan velem egykorú/vagy fiatalabb lányokat akik pasiznak...nem ítélem el őket, és nem is akaszt ki.Saját dolguk, úgy rontják el az életüket ahogy tartja kedvük.
Én mindenki helyében megvárnám a 15(minimum 14)évemet, és utánna ha érettnek tartom magam, kezdenék el érdeklődni a fiúk után.
Téged meg ne idegesítsen, etjs rájuk magasról!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!