13 évesen lehet púdert használni?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya bőröm van , és szeretnék púdert használni ! Nem fog tőle megöregedni a bőröm ? Ja és úgy lenne hogy este alaposan lemosnám és tennék rá arcpakolást !2011. aug. 29. 16:07
11/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, csak nem értem, miért akarja magát sminkelni egy 13 éves lány. Mármint értem, hogy bőrproblémáid vannak, de a púder csak elfedi a hibákat. Keresned kéne egy jó bőrgyógyászt. meg egy kozmetikust. Amúgy miért csúnya a bőröd? Nagyon pattanásos?
12/13 A kérdező kommentje:
nem pattanásos annyira , de van rajta pár , meg miteszer,
2011. szept. 2. 21:26
13/13 anonim válasza:
szerintem a korrektor is elég és mindenképp antibakteriális púder vegyél mert az nem tömíti el a pórusokat.Én is így csinálom és éniis 13 vagyok.Semmi baja nem lesz a bőrödnek csak sokkal-sokkal szebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!