Milyen ez a haj, és melyik verziója tetszik jobban?
Ugyanilyen hosszúságú és alapszínű a hajam, tegnapelőtt csináltam meg, viszont a képen nem én vagyok úgyhogy kicsit átalakítottam a őket, hogy ne jelentsék megint..!:) Tudom, hogy tucathaj már, de nekem nagyon bejön! Ugyanilyen világos a bőröm is (bár neki már sötétebb..), és zöldes-kékes szemem van(nem tudom megharátozni, de inkább kék:D) viszont elől nem ilyen szürkéslilás az a tincs, hanem kicsit nagyobb terület és szőke, és szeplős is vagyok egy kicsit. Szóval a kérdésem elsősorban az, hogy a két szélső kép jobb, vagy a középső? Mármint a stílusa, szóval hogy kiengedett mindkét oldalon, vagy csak az egyik oldalt? Nekem inkább oldalasan tetszik, de az túl plázacicás, és túl kerek az arcom hozzá, anyukámnak sem tetszik úgy.... Merjem azért úgy hordani? Az arcformám kb ilyen:
"a két szélső kép jobb, vagy a középső"
hát én itt esküszöm csak 1 képet látok :D
De szép haja van :D De nekem jobban tetszik , ha mindkét oldalon ki van engedve, én is úgy hordom, bár nekem nem ilyen színű :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!