Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fáj a piercing amikor belövik?

Fáj a piercing amikor belövik?

Figyelt kérdés
Én most szeretnék a szám föl rakatni, de szeretném előtte meg tudni hogy nagyon fáj-e?
2009. ápr. 17. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem a köldökpiercing nem fájt egyáltalán (de azt szúrták)

csak fülbevalót lőtték, az sem fájt

érzéstelenítenek minden piercinget, nem fogsz érezni semmit

2009. ápr. 17. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
És hány éves kortól lehet piercinget rakatni?
2009. ápr. 17. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom,hogy az a pc fáj a legjobban,még akkor is fáj valamennyire,ha kapsz érzéstelenítést!

Ja és ezt nem szokták lőni,hanem szúrni szokás,mert a lövéssel valószínűbb,hogy nem lesz tökéletes a pc!

Csak küldök egy vidit,hogy azért nézd meg a csaj arcát:

http://www.youtube.com/watch?v=hcI9487pL2M

De ha beírod a youtube-on a keresőbe,hogy monroe piercing,akkor rengeteg ilyet fog kidobni...szerintem nézegesd még őket!

Üdv!

2009. ápr. 17. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszike a választ és a vidit is:)Asszem meg gondolom hogy tényleg akarok e piercinget.
2009. ápr. 18. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a tegnap rakattam köldök piercinget és egy picit sem fájt!!!!!!!!!!!!Amugy nálunk itt Erdélyben csak 18 éves kortól lehet!

Szoval ha már vagy 18 akkor nyugodtan rakjál ha szeretnél mert nem fáj,nekem csak fagyasztás volt nem érzéstelenitő és mégsem fájt!

2009. ápr. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!