Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tároljak ennyi cuccot?

Hogyan tároljak ennyi cuccot?

Figyelt kérdés
Van kb 10 db körömlakkom, 1 hosszú, párducmintás körömreszelőm, 2 csomag körömmatricám és 1 körömlakklemosóm. A gond csak az, h nem tudom őket hova rakni úgy, h mind 1 helyen legyenek. mivel a lakkok feleakkorák mint a lemosó, és a reszelő minimum 4szer olyan hosszú, mint 1 lakk így elég nehéz őket elhelyezni. Adnátok pár tippet, hogyan érdemes, mien dobozba jó ezeket berakni, ahol könnyedén hozzájutok mindegyikhet, és minden dolog elfér benne? Linkelhettek is hozzá képeke. Előre is köszy
2011. aug. 20. 13:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Minden itt felsorolt cucc a Claire's boltból van. Ha ez segít a méretekben.
2011. aug. 20. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
cipősdoboz? becsomagolod a dobozt és úgy teszed bele.
2011. aug. 20. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem is cipős doboz vagy lehet a hipermarketekben vagy 100-as boltokban kapni ilyen kis fonott tárolókat abba is rakhatnád:)

ilyesmibe: [link]

[link]

nem drágák kb.1000-2000ft:)

2011. aug. 20. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát és ha nem egy helyen van, akkor mi van? :D A lakkokat behajigáltam egy dobozkába, jól elvannak. A lemosó a polcon a fürdőben, a többi ilyen vacak között, mellette vatta. A körömreszelőm meg a tollaim között, mert esetleg napi használatban van, és jó, ha kéznél van. Így azért elég rendezett, tudom, mi hol van, és ha lakkozom a körmöm, 3 mozdulattal egy helyre kerülnek. :D

Amúgy cipősdoboz, jah, szerintem nem túl esztétikus azért. De vannak párszáz forintért natúr fa, vagy erős karton dobozkák a hobbiboltokban, festhető, lakkozható, és jobb a formája, mint a cipősdoboznak.

2011. aug. 20. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy mini fehér műanyag kosárkában vannak benne, remekül elfér a 12 körömlakkom a körömmatricám meg a körömreszelők.. én a tescoban vettem 100-200 ft.-ért
2011. aug. 20. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!