Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki, mennyi sminkes cuccot...

Ki, mennyi sminkes cuccot használ?

Figyelt kérdés

Nekem egy táskányi festékem van(számomra elég is) de amikor megnéztem ezt a videót kisebbségi érzésem lett...ezek milliomosok?

http://www.youtube.com/watch?v=crJD-NYTPGA&NR=1

Ti hogy álltok evvel?

2009. jún. 15. 18:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jajj,a táskányi alatt egy kis kozmetikus táskát értek 20x20cm -set!
2009. jún. 15. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem van ez meg még egy ugyanilyen + a szemhélyfestékek.

[link]

2009. jún. 15. 18:30
 3/12 anonim ***** válasza:

szia!

Ennek a csajnak tényleg sok sminkje van.De ne legyen kisebbségi érzésed :D tök felesleges ennyi sminkkel elfoglalni a fél szobát,Úgyse használja mindegyiket,a szavatosságról meg ne is beszéljünk.Egy neszeszernyi bőven elég ,én mindig nézem a sminkek szaviját ami lejárt kidobom,nem egészséges a bőrre kenni.Nekem is egy táskányi van kb.

2009. jún. 15. 18:45
 4/12 anonim válasza:
En csak a szememet festem. Es azt is vekonyan. Szemceruza, szemhejfestek, spiral. ENnyi.
2009. jún. 15. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Van összesen 2db szemceruzám, 1 szemhéjtusom, 1 szempillaspirálom, 1 szemhéjfestékem, 1 folyékony alapozóm, 1 puderszerű alapozóm, 1 korrektorom. Más nincs is.

De ezek közül is csak a szemcerkát meg a spirált használom, többit csak nagyon ritkán, inkább alkalmakkor.

2009. jún. 16. 00:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem bírtam végignézni a videót, olllyan irirgy vagyooook :(
2009. jún. 16. 11:16
 7/12 anonim válasza:
Mivel anyu is festi magát meg én is azért néha ő is vesz meg énis....hát az évek során nagyon sok összetud gyűlni. Nálunk a fél fürdő sminkcuccokkal van tele de felét nemis használjuk. :S Sőt....én csk egy kettőt, mer kezdek leszokni a sminkelésről.
2009. jún. 16. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát ez durva.. Tuti, h gazdag.. Mert az a fekete tartóka amiket mutogatott azok 10.000 Ftba kerülnek ha neten rendeled és neki volt 5 db.. és utána még mutatott a 25-ös palettából is vagy 5-öt az 8.000 ft.. A Parfűmök nagyon márkásak voltak.. És a többiről ne is beszéljünk.. Elég brutál..
2009. júl. 11. 16:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Mellette még én is eltörpülök..xD Nekem van 4db 10es szemhéj palettám + még egy pár 1színű szh.púderem.. ugyan ennyi szájfény+rúzs paletta. 5 féle csillámpor, púder, alapozó, 4féle szempillaspirál, 4 szájkontúr ceruza, 4 szemceruza, 6 szemhéjceruza, 4 pirosító.. Ennyi. Na meg pár körömlakk.. Én ezek közül kb. minden szoktam használni (persze nem egyszerre) Imádom sminkelni magam, de azért nem szállok el magamtól annyira mint ez a csaj..
2009. júl. 11. 16:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Elfogott az irigység:)

Nekem egy kis rózsaszín(16x16)Avonos táskában van mindenem.Nekem ezek vannak:

Essence korrektor,alapozó,barna csillogós szemhéjfesték,Avon kőpúder,fekete szemceruza,Maybelline Colossal szempillaspirál,meg egy ilyen kitekerős szemhéjfesték barackos színben:D

+ 3 applikátor+szemhéjfesték felvitelére ecset,alapozószivacs,púderecset,púder puff,egy régi kimosott szempillaspirál keféje:P

Nem nagy szám de alapsminkhez tökéletesen megfelel.

2010. júl. 26. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!