Ki, mennyi sminkes cuccot használ?
Nekem egy táskányi festékem van(számomra elég is) de amikor megnéztem ezt a videót kisebbségi érzésem lett...ezek milliomosok?
http://www.youtube.com/watch?v=crJD-NYTPGA&NR=1
Ti hogy álltok evvel?
Nekem van ez meg még egy ugyanilyen + a szemhélyfestékek.
szia!
Ennek a csajnak tényleg sok sminkje van.De ne legyen kisebbségi érzésed :D tök felesleges ennyi sminkkel elfoglalni a fél szobát,Úgyse használja mindegyiket,a szavatosságról meg ne is beszéljünk.Egy neszeszernyi bőven elég ,én mindig nézem a sminkek szaviját ami lejárt kidobom,nem egészséges a bőrre kenni.Nekem is egy táskányi van kb.
Van összesen 2db szemceruzám, 1 szemhéjtusom, 1 szempillaspirálom, 1 szemhéjfestékem, 1 folyékony alapozóm, 1 puderszerű alapozóm, 1 korrektorom. Más nincs is.
De ezek közül is csak a szemcerkát meg a spirált használom, többit csak nagyon ritkán, inkább alkalmakkor.
Elfogott az irigység:)
Nekem egy kis rózsaszín(16x16)Avonos táskában van mindenem.Nekem ezek vannak:
Essence korrektor,alapozó,barna csillogós szemhéjfesték,Avon kőpúder,fekete szemceruza,Maybelline Colossal szempillaspirál,meg egy ilyen kitekerős szemhéjfesték barackos színben:D
+ 3 applikátor+szemhéjfesték felvitelére ecset,alapozószivacs,púderecset,púder puff,egy régi kimosott szempillaspirál keféje:P
Nem nagy szám de alapsminkhez tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!