Csajok! Smink nélkül a strandon?
Hogy érzitek magatok?Nem vagyok ronda smink nélkül,de már annyira hozzászoktam.
Nem érzitek magatokat rosszul?Persze nem rontja el a nyaralást,de azért hiányozni fog.
Esetleg valami vízálló szemceruza ötlet?:D
22
Húúh én pont olyan voltam,hogy smink nélkül még a sarki boltba se.
De mióta komoly kapcsolatom van és a barátom nem egyszer látott már smink nélkül és úgy is tetszek neki,annyira nem zavar.
Pláne strandra nem sminkelek.Akkor visszaváltozok gyerekké úszok a viz alatt,lubickolok,jól érzem magam.A hajam is összevissza áll olyankor.
Közbe meg sajnálom azokat a lányokat akik ott tipegnek óvatosan alig mernek bejönni a vizbe,mert tökéletes a hajuk,meg a sminkjük,emiatt tök feleslegesen jöttek ki,engem igaz nem néz meg akkor szinte az összes pasi,mint amikor szépen megcsinálom magam.De a barátom igy is velem törödik a strandon,meg eleve tudja,ha én is "kicsipem" magam nézek ki úgy,sőt jobban(hisz neki én vagyok a legszebb =D)
Szóval elkell dönteni mi a fontosabb.Am strandra azért se sminkelnék mert beleéghet a bőrőmbe.Szóval ott lemondok a csini csaj szerepéről és helyette felszabadultan érzem magam.=)
Volt itthon,már a szempillámon van:)
Köszönöm az ötleteket!Naná,hogy nem mondok le a lubickolásról!:D
nem értem,miért nem bírják ki egyes lányok smink nélkül :)
gondolom a barátod is nem a sminked miatt szeret
ha meg megnéz más lányokat az tökre normális mert ott flangálnak mellette csinos lányok egy szál bikiniben,még jó hogy stíröli őket
de attól még te leszel a szerelme
nem értem mit aggódsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!