Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Smink nélkül a strandon?

Csajok! Smink nélkül a strandon?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek magatok?Nem vagyok ronda smink nélkül,de már annyira hozzászoktam.

Nem érzitek magatokat rosszul?Persze nem rontja el a nyaralást,de azért hiányozni fog.

Esetleg valami vízálló szemceruza ötlet?:D

22

2011. aug. 18. 14:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Húúh én pont olyan voltam,hogy smink nélkül még a sarki boltba se.

De mióta komoly kapcsolatom van és a barátom nem egyszer látott már smink nélkül és úgy is tetszek neki,annyira nem zavar.

Pláne strandra nem sminkelek.Akkor visszaváltozok gyerekké úszok a viz alatt,lubickolok,jól érzem magam.A hajam is összevissza áll olyankor.

Közbe meg sajnálom azokat a lányokat akik ott tipegnek óvatosan alig mernek bejönni a vizbe,mert tökéletes a hajuk,meg a sminkjük,emiatt tök feleslegesen jöttek ki,engem igaz nem néz meg akkor szinte az összes pasi,mint amikor szépen megcsinálom magam.De a barátom igy is velem törödik a strandon,meg eleve tudja,ha én is "kicsipem" magam nézek ki úgy,sőt jobban(hisz neki én vagyok a legszebb =D)

Szóval elkell dönteni mi a fontosabb.Am strandra azért se sminkelnék mert beleéghet a bőrőmbe.Szóval ott lemondok a csini csaj szerepéről és helyette felszabadultan érzem magam.=)

2011. aug. 18. 15:21
 22/29 anonim ***** válasza:
Na, ez a beszéd, akár magadnak is megcsinálhatod. :) Én is úgy szoktam, DM-ben, Rossmannban is lehet kapni nagyon jó minőségű tartós festékeket, hajrá. :)
2011. aug. 18. 15:30
 23/29 A kérdező kommentje:

Volt itthon,már a szempillámon van:)

Köszönöm az ötleteket!Naná,hogy nem mondok le a lubickolásról!:D

2011. aug. 18. 15:36
 24/29 anonim ***** válasza:
strandon SOSE szabad sminkelni mert beleég a bőrödbe. Max vízálló szempillaspirál.
2011. aug. 18. 16:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Púderen kívül semmi smink nem szokott lenni rajtam. Az is csak azért, hogy a bőrün egyenletes szinű legyen, meg ha kijön pár patti. Kivételes esetek: randi, esküvők, szóval ilyen fontosabb események. Akkor sem egy tonna, szeretem a természetes hatást.
2011. aug. 18. 16:49
 26/29 anonim ***** válasza:

nem értem,miért nem bírják ki egyes lányok smink nélkül :)

gondolom a barátod is nem a sminked miatt szeret

ha meg megnéz más lányokat az tökre normális mert ott flangálnak mellette csinos lányok egy szál bikiniben,még jó hogy stíröli őket

de attól még te leszel a szerelme

nem értem mit aggódsz :D

2011. aug. 18. 17:31
 27/29 A kérdező kommentje:
Emberek!Hahó!Megoldódott a probléma:D
2011. aug. 18. 17:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is ettől tartottam, úgyhogy elmentem ma befestetni a szempilláimat kozmetikusnál. 400 forint volt az egész, és eszméletlen jó. Nekem eszembe nem tudna itthon kísérletezni vele.
2011. aug. 18. 18:50
 29/29 A kérdező kommentje:
Pedig jól sikerült,szép fekete lett.De fodrász vagyok,úgyhogy nekem könnyű festegetni:D
2011. aug. 18. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!